28.12.2009

Kuulumisia

Joulunpyhät ohitettu ja vuosi vaihtuu jo tuossa tuokiossa. Mukava joulu vietettiin sukulaisten parissa. Hauska huomata et koirat ovat kans joulun tohinoissa vahvasti mukana, varsinkin kun lahjat laitettiin jakoon. Ovat olleet ilmeisesti kilttejä, ainakin omasta mielestä kun niin lahjoja odotettiin =) no kyllähän koiruudetkin omansa saivat.

Sunnuntaina suuntasimme Terhin, Sannan ja Topin kanssa tsaun epiksiin vähän kisa tuntumaa hakemaan. Ihan mukavasti radat sujuivat, kaks lähtöä molemmilla ja tuloksena neljä nolla rataa. Soolo voitti avo radan ja Ebba tuli neljänneksi noin sekunnin heikommalla ajalla. Ykkösten radallahan emme voinut sioittua, Soololla kuitenkin luokan nopein nolla tulos ja Ebballa kolmanneks.

Pyysin Topia työstämään videon mistä pystyn näkemään et missä S ja E aika ero tulee. Ainakin lähdössä Soolo kiihdyttä hyppyjen välit nopeammin, kuin myös suorilla vauhtia on enemmän. Pujottelussa uskallan irrota Soolon kans paremmin, joten pystyn ottamaan myös paremmin valsilla vastaan seuraavan hypyn ja siitä eteen päin. Joten puomilla Ebba onkin jo selkeesti jäljessä. Tiedossa onkin et suorilla S voittaa mut jos tulee kovasti käännöksiä niin silloin E on taas vahvoilla kun ei tee ihmeemmin ylimääräistä. Videolla ylemmässä kuvassa on Ebba ja Allemmassa Soolo. Muuten taustalla kuuluva kiljunta on Zikin lapsukaisen Flipin ääntelyä ;) Olikohan jätkällä hinku jo radalle vai luulikohan lapsi et hänet kuristetaan kun oli saanut ekakertaa kaulapannan kaulaansa=D

2 kommenttia:

Miia ja Elsa-espanjanvesikoiransa kirjoitti...

Witsi! ihastelin videosta vain sitä, miten hienolta se näyttää, kun ohjaaja osaa suunitella omat ratakuvionsa noin toimiviksi ja vielä suhteuttaa ne eri koirille! kateudesta vihreänä (no en nyt ihan oikeesti, mutta melkein) sitä katselen kun ohjaus on sujuvaa ja se saa homman näyttämään niin simppeliltä. Toki hienoja koiruuksia unohtamatta!:) Kyllä kai niilläkin joku osuus asiaan on ;)

taru kirjoitti...

Kiitos Miia kannustavista sanoista! lämmitti kovin mieltä=) joo onhan mulla makeet koiratkin=D