5.9.2010

Mökkeilyä

Hyvää syksyn alkua kaikille! viikonloppuna mökkeilimme meidän miesväen työpaikan mökillä Vohdesaarella. Kivampaa mökillä tietty olisi jos aurinko paistais ja merivesi olis jotain muuta kun 15 asteinen. Sisulla käytiin kuitenkin kastelemassa, älöttävän kylmää oli. Kuus koiraa kirmaili keskenään pitkin pihaa. Gille raukkaa vaan joutui ottamaan vähän rauhallisemmin sairaslomansa vuoksi :/



Mökki kuin Peppi pitkätossun talo =)



Koiria tietenki piti taas kuvailla, ne on varmaan ihan kypsiä kuvaamis touhuihin. Pakko mun on Blogi täytettä saada kun tätä tekstiä ei tällähetkellä tunnu kerran irtoavan ;)

Ebba, Iines, Soolo, Gille ja Pogo



meijän vesi päät



Vähän siellä.....




ja täällä....




ja viellä lisää...

.....




Tolppa apina Soolo



Tinttaralla Ebe





Nannen hyvä kaveri Montza, no joo onhan se kiva mut HÖSSÖ!

Lauantaina poikkesin myös Liedossa Janitan oppeja saamassa Soolon kanssa. -94 vuodesta saakka agility parissa pyörineenä ajatuksiin tuleet, koska sitä oppii ohjaamaan niin et vois olla edes hitusen tyytyväinen omiin taitoihin??? voi tietty olla etten koskaan. On hienoa oppia uusia ohjaus kuvioita mutkun oppis ne aikaisemmin opitut edes kunnolla. Taitaa olla taas hieman negatiivinen asenne ;) Tästä vois saada kuvan et harkat oli huonot niin ei suinkaan. Janita on loistava kouluttaja! kannustava ja kärsivällinen. Uusia oivalluksia tuli tehtyä ja uusia ohjaus kuvioitakin tuli harjoiteltua. Mukavaa kun joku piiskaa tekemään asiat oikeaoppisesti! sitä mä tarviin.

Ei kommentteja: