14.2.2011

Kuuluuko meille mitään?

No kaits meille jotain, vois kyllä luulla ettei mitään tää kirjoitus aktiivisuuden vuoksi. Käytiin kisaamassa ATTllä noin pariviikkoa sitten. Tuli ne videoituakin mut ei oikeen innostanut laittaa näytille, hävettää itseäkin katsoa niin en voinut laittaa jakoon. Ebballa ikävän lähellä puuttuva tuplanolla mut ei osunut meille tälläkään kertaa. Eka rata nollana maaliin, ohjaustani kun katson niin ei hyvä parempaan pitäis jo pystyä! tokalla radalla muurinpallikka tippu, olin itse niin Ebban takan et meinas ohjautua ohi muurin, paikkas sen mut hyppy lähti sellaisesta kulmasta ettei ylitys enään onnistunut. Tyhmää, nollia kyl olis mut se tupla viel uupuis. Vimpalla radalla kolmanneks viimeisellä esteellä hyllytys ja se oli siinä! Taitava minä! Soolon kanssa taituroin taaskin oikeen urakalla. Jotain positiivista aikaisempiin ATTn kisoihin nähden, ei se niin kaaottista sentään ollut. Eli mentiin me tälläkertaan sentään samaan suuntaan =) Tälläkertaa Ebban kanssa liike jämähti niin Soolon kanssa en vie ohjausta loppuunasti vaan hätäilen. Sivuirtoamisessa kyl heitän mut en odota et koira lukitsis esteen vaan lähden liikeelle liian hätäiseen sillä hyllytin Soolon yhden radan. Toisella radalla ohjaus vähän hajos kun yks hyppy levahti pitkäks, sen paikkailuussa oma linjaus ohjas koiran putkeen aan siaan. Vimpan radan hyllytin samaan kohtaan kun Ebbankin kanssa. Radat olivat helpohkot vauhti radat. Pahasti jäi hampaankoloon muutama kohta mitä sit seuraavana päivänä käytiinkin testaamassa maneesilla. No kyllähän ne treeneissä onnistui perskele!!!! jotain mun pääkopassa täytyy tapahtua kisatilaanteessa, mielestäni en jännitä vaan sillai ihan sopivasti, en hamua mitään pilvilinnoja vaan niitä onnistumisen tunteita olis vaan kivaa saada. Treenaamisen määrää on lisätty, pääasiassa kaks kertaa viikossa ollaan käyty maneesilla ellei pakkasherra oo sekottanut suunitelmia. Tanja on puuttunut epäkohtiin ja piiskannut tekemään hommas oikein! koirissa olis potentiaalia mut ilmeisesti ohjaajassa ei :/ perhana periksi en anna!

Leinosen Janita piti meille radanlukuluennon. Tykkäsin kovasti, paljon tuli tuttua asiaa ja asiaa mitä jäi miettimaan ihan uudelta kantilta. Miten osaiskin käyttää omissa suorituksissaan kaiken sen mitä tuolla päässä jo on. Maaliskuulla Janita jatkaa luennointiaan, silloin käydään syvemmällä pääkopassa =) henkistä valmentautumista, sitä odotellessa.

Huomenna meidän lomateam suuntaa nokan kohti http://www.aurinkomatkat.fi/malesia/langkawi. Tiedossa on noin +60c lämpempää kun meillä täällä tällähetkellä, eiköhän jäätyneet jäseneet siellä viimeistään sulaa =) Soolo ja Ebba jäävät Veeran hellään huomaan kotiin. Katsotaan olisko Veera ahkerampi kertomaan tyttöjen kuulumisia kun minä tai kävisköhän Sanna vierailemassa täällä ja kirjoittelemassa hauskasti tyttöjen kuulumisia, se jää nähtäväksi. Katsotaan jos vaikka jonkun paikallisen eläimen saisin ikuistettua, niin ehkä sen täällä julkaisen lomailun jäkeen.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, missä, milloin .... Janitan henkisen valmennuksen luento??? Team Oulukin tahtoisi tulla paikalle! Mukavaa lomaa! Tarja & Zoco