24.10.2011

Soolon kisailua

Nyt kun Ebba on viettänyt vauva lomaa agilitystä on Soolo päässyt yksin kirmailemaan mun kanssa kisaradoille. Tsaulla 2.10, itsellä pientä väsymystä ja kisojen jälkeen suurta harmitusta ilmassa, joo ihan turhaan silti niitä ihan kiva rata mutta harmin rima tai jotain muut pikku kivaa...! Jonkin sortin turhautumista lievästi sanottuna oli ilmassa. Eka rata, yksi rima alas. Tokalla multa löysää ohjausta ja hyl, jos minä löysäilen niin Soolohan Sooloilee, pakka hajosi totaalisesti ja lopetin kesken. Tokaa rataa en viitsi julkaista. Vimpalle radalle koitin saada vähän asennetta peliin, se rata taas sujuikin suht mallikkaasti, alussa muutama turha kaarros mutta muuten hyvä rata. Maaliin tullessa luulin et tehtiin nolla, joku siinä kommentoikin et asenteella ohjattu =) kunnes kuulin et kepeiltä oli tullut virhe mitä en todellakaan huomannut. No ihan hyvä etten huomannut vein radan loppuun saakka niin kuin aina pitäisi viedä. Itse sääli ja agi masennus meinasi nostaa nokkaansa, tai kun totta puhutaan niin nosti mut väsymyshän sen aiheutti ;)

Tsaun radat
ATTllä kisailtiin 15.10 Ajatuksissa et meni suteen tai saveen niin minä vain nautin upeasta koirastani ja agilityn ihanuudesta. Ekalta radalta 10 mutta ei haittaa, joku kysyikin et luulinko et tulin nollalla maaliin, en luullut =) Toka rata sitten tultiinkin nollalla maaliin ja sillä toinen, Peso sisko hienosti kolmas hyvä Bonachon! Kolmas rata, taas kepeillä virhe nyt huomasin ja tuli korjattuakin. Tällä radalla pientä haparointia taas omassa ohjaamisessa. Tupla taas niin lähellä mut niin kaukana, ei siltin haittaa se joko tulee tai sit ei!

2 kommenttia:

Terhi, Ziki ja Flippi kirjoitti...

Hianoi ratoi!

Ranksan reissusta kovasti odotellaan viel juttua ;)

Taru kirjoitti...

Kiitos Terhi! Vakava tauti nimeltään laiskimus on iskenyt muhun ;) voipi olla et meidän huippu kivan Ranskan reissu päivitykset linkitetään teidän reippaampien blogi kirjoituksiin =)