19.11.2011

Niitä näitä....!

Kamala syksy kamalaa harmaus ja jatkuva pimeys!!!! Tää vaan ei ole mun juttu! Työpäivä kun päättyy, nopeasti jotain pöperöä pöytään ja ahteria ei passaa sohvalle asettaa siitä se ei sen jälkeen enää nouse! Onneksi on noi koirat ne pakottaa lähtemään liikkeelle väsytti tai ei! Niin paljon kivampi olis käydä metsässä lenkkeilemässä pennunkin tähden. Työaika ei vaan mahdollista sitä muuta kun viikon loppuisin, kun se on mahdollista niin silloin mieluummin metsään kuin hihna lenkille. Hihna lenkkejä siis meillä useammin tällä hetkellä kuin vapaa lenkkejä. Niin on pätevä meidän pikku Zip kulkee kuin vanha tekijä hihnan päässä, kun on noi aikuiset mallit niin eipä pentusta ole tarvinut asiaan ihmeemmin opettaa.

Zip on muutenkin ihan huippu kaveri, tykkään siitä ihan kamalasti! Todella maltillinen ja järkevän oloinen pentu =) Pidän poikaa paljon mun työhuoneessa ja hyväksi käytän asiakkaitani pojan sosialistamisessa. Minä kun teen töitä niin pikkumies lepäilee omalla paikallaan nätisti. Niin tulee mieleen aika kun Sooloa ihmiset päivittelevät, onpas rauhallinen ja aikuismainen pentu vastaavassa tilanteessa =) Ebban pentu aika on jotenkin kummasti pyyhkiytynyt pois mun mielestä vain pätkittäin muista siitä. Se mitä muistan niin Ebba oli huomattavasti vilkkaampi pentuna kun poikansa Zip. Ilkan mielipide pojasta onkin et alan harrastaa laama agilityä sen kanssa ;) katsotaan onks kasvattaja setä oikeassa :D

12-viikkoa tuli täyteen ja käytiin eläinlääkärillä rokotuksella. Naga ja Zip kävivät yhdessä hurmaamassa henkilökunnan :) Hienosti molemmat pojat käyttäytyivät. Kasvu on ihan hillitöntä Zip painoi jo 6.7, apua!! tuleeko siitä sittenkin maksi., Ei pojan tarvitse enään paljon kasvaa kun menee ohi äitinsä, niin no, eipä siihen paljotta vaadita ;)

Harmaata arkea piristi meidän huippu kiva Ranskan reissu. Siitäkin on aikaa jo vaatimattomasti melkeen kaksi kuukautta, muutaman huomautuksen olen saanut kun en mitään tekstiä ole siitäkään saanut aikaiseksi ;) Seura reissulla oli mitä laadukkain, ihan huippu hauskaa oli ja nauru lihaksia tuli kehitettyä taas rutkasti :D Omat ajatukset Ranskasta ei kummasti muuttunut mut toisaalta aika jäi tosi vähän tutustua sen paremmin Ranskan ja sen nähtävyyksiin. Pääasiana kuitenkin oli MM-kisat ja kisat kruunasi Tuulia ja Punssi upeasti saaden yksilö mm-hopeaa! Toinen toistaan upeampia suorituksia tuli nähtyä.

Tuli sentään ikuistettua ne tärkeimmät nähtävyydet, tässä niistä yksi.
Soolon kanssa oli Jaakon koulutuksessa noin kuukausi takaisin Hittiksellä, hyvä treeni oli niin kuin aina. Tällä viikolla taas Janitan koulutuksessa heidän upeassa uudessa Purina center hallilla. Oli muuten mahtavat puitteet, loistava pohja niin koiralle kun ohjaajallekin, mukavan pehmeä, joustava ja pito todella hyvä. Hyvin olisi tarjennut treenata teepaidalla, luksusta! Joka kerta jää jotain mietittävä ja harjoiteltavaa, agility ei ole helppoa.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Saanko linkittää teidän blogin?

Taru kirjoitti...

Tottakai saat :) Vähän heikohko päivittäjä vaan ole ja jututkin niitä näitä!