26.12.2011

Joulu tuli joulu meni!

Niin joulun pyhät taas vierähtivät nopeaa tahtia ohi, suvun parissa mukavasti syöden olen ja taas syöden. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, eihän tätä ähky puhku oloa kestäisi useammin. Pukkikin meillä piipahti Nannen ja vähän muidenkin iloksi. Täällä kertaa kaikki koirat siirtyivät Sannan kanssa toiseen huoneeseen ihan pukin kuin omankin mukavuuden vuoksi ;) meidän kaalipää porukasta kun tulee aika meteli ja joukossa kun vielä tyhmyys tiivistyy niin hallittavuus on hieman....! Pikku pojat Naga ja Zip olivat onnellisen tietämättömiä asiasta joulu, tai niin ainakin luulen :) Kaikki oltiin oltu kilttejä jos se asia mitataan sillä saako lahjoja vai ei. Koirille upposi herkut papereineen päivineen muuta pää asia että maistui :) Suureksi yllätykseksi pukki toi minulle järkkäri kameran. Eli minulla alkaa opiskelu miten sillä niitä onnistuneita otoksia otetaan, toivottavasti siinä asiassa voin jossain vaiheessa sanoa että harjoittelu teki mestarin tai edes keskinkertaisen!


Tässä ensimmäisiä kokeiluja, jaah mitäköhän tässä kuvassa onkaan? Ebe ja pojat Naga ja Zip, liikettä piisaa kun kolmikko kohtaa ja minun kamera ei oikein pysynyt perässä (siis minun taidot ei riitä vielä tässä vaiheessa) silti aika hauskan näköinen pyörre myrsky :)
Meidän niin komea miehen alku Zip <3 poika kasvaa niin hurjaa vauhtia että hirvittää! Zip on niin huippu jätkä, meillä tykätään pojusta ihan kamalasti!
Poju ja Ebba äippä molemmat yhtä pennun näköisiä :)
Soolo omissa kivien tappo puuhissaan. Nämä vaaralliset leikit ovat aiheuttaneet jo oman vahinkonsa tai niin ainakin luulen et kivi askareissa Soolo on lohkaissut alakulmurin niin että hermo näkyy. Se ei onneksi vaivaa mitenkään mutta pitää seurailla missä vaiheessa hammas lääkärin apuun on pakko turvautua.
Taistelu tanner
Zip on kerännyt painoa hieman yli 10kg eli on jo äitiään painavampi, korkeudessa Ebba vielä vie voiton mutta kuinka kauan se jää nähtäväksi!

Ei kommentteja: