12.3.2012

6-kuukautta

Vähän tulee nämä kuvat myöhässä johtuen mun saamattomuudesta, reilun viikon päästä kun tulee jo seitsemän kuukautta täyteen Eben lapsukaisilla. Pieniä ovat kaikki et uskoisin et kaikki tulevat aikanaan kisaamaan medi luokassa. Zip on porukan isoin mutta uskoisin et ei siitä silti niin isoa tule et makseihin jouduttaisiin. Mii on jo kokenut ekan parturoinninkin ja karvan alta paljastui sutjakka pikku tyttö. Omasta mielestä Mii muistuttaa kovasti Ebbaa, ehkä Mii on vaan rungoltaan hieman Ebeä pidempi. Haapsaarien oma aurinko lapsi =)
Zip touhu petteri meidän oma terroristi ;) Äitinsä tapaan on erikoistunut silmälasien muotoiluun, joo on vähän kallis harrastus mulle! Tänään kävinkin uudet lasit tilaamassa ja tästä lähin ovat niin korkealla ettei pikku mies pääse enään käsiksi.
Naga nappula iloinen hännän heiluttaja ikiliikkuja! on myös erikoistunut muotoiluun ei vaan tyydy noihin pikku juttuihin niin kuin veljensä Zip vaan hoitelee kotona seiniin aukkoja ja muita isompia hommia ;)

Ali pieni herra haisuli =) haisuli vain siksi että poika muistuttaa erehdyttävästi muumien haisulia kampauksensa vuoksi =) Alista hieman epätarkka kuva mutta koitan korjata asian mahdollisimman pian.

Zip ja Naga veljekset kuin ilvekset <3

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Puolivuotisonnittelut ihanille lapsille :)! Ps. Enää vuosi viralliseen kisaikään ;)