10.8.2013

Agipitsit

Elämäni ensimmäinen triplanolla Soolon kanssa saavutettu :) olin näköjään videon kuva tekstiin kirjoittanut Soolon tupla, enpä jaksanut enää korjata asiaa. Soololla oli viikonloppuna kuusi rataa ja neljä niistä nollana maaliin, yksi hyvä hylky rata ja vitosen rata, ei voi olla kuin tyytyväinen!


Zipin aloitus kolmosissa meni odotusta huomattavasti paremmin. Aivan käsittämätöntä pikku ukon kanssa tehtiin kaksi nolla tulosta, Ikävä kyllä Zipin nolla ratoja ei videolla tietenkään ole. Tupla nollakin oli ihan tarjottimella, riman tiputus vei sen mahdollisuuden mutta toisaalta mikä kiire vastahan me aloitettiin. Kaksi radoista oli aivan sössi hyllyjä, juuri sellaisia kun odottaa voi kun on vielä niin paljon opittavaa.


Ebban kanssa kuudesta radasta kolme nollaa, kaksi hyvää hylky rataa ja yksi vitosen rata. Ebba nappasi myös seuramestaruuden, mun pieni tasku raketti!


Mulla startteja viikonloppuna tosiaan kahdeksantoista niistä yhdeksän nollana maaliin, olo oli kuin onnellisella omenalla :) videoita kun katson niin paljon korjattavaa löytyy edelleen omassa ohjauksessa, mutta ei hätää tästä on hyvä jatkaa.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Aika hyvä nollaprosentti, onnea taitaville :)