17.2.2009

Loma lähestyy ja muita höpinöitä

Olin viikonloppuna Liedossa katsomassa Terhin ja Zikin kisoja, ihan hyvät radat tekivät hylyistä huolimatta, Zikillä hyvä fiilis radalla niin kun aina=) ja Terhillä oli myös ratojen jälkeen hyvä mieli niin on kaikki niinkun pitääkin! siitä on hyvä jatkaa. Kovasti suunniteltiin kesän kisareissuja, odotan innolla mukavia kisaretkiä hyvässä seurassa, ehkä Toukokuussa Ahvenanmaalle, mökki varaukset jo Terhilla käynnissä.

Ebba oli Liedossa mun mukana ja tavattin Ebban sisko Emman, kaunis perroneiti oli ja ihan vesikoiran kokoinenkin toisin kun meidän valloittava pennun näköinen ja kokoinen Ebba.

Voi kun pääsis Soolon kanssa jo aksaamaan, jos omissa kisoissa uskaltais kokeilla. Voin kuvitella Soolon intoa kun ekan kerran pääsee harjoituksiin mukaan, on se onnenpäivä meille molemmille. Ehkä loman jälkeen sit.

Eli loma reissu Vietnamiin lähestyy ja tuntuu et tulee kiire! huomenna pitäis viel vetää treenit et se ilta menee kasvihuoneella, pakkaamiset viellä pahasti kesken ja huusollinkin pitää laittaa jonkinmoiseen kuntoo Topi, Sanna ja pojat kun tulevat asumaan meille loman ajaksi. On meillä varmaan karkelot kun neljä vesiäistä peuhaa keskenään kahdenviikon ajan toivottavasti torppa on viel pystyssä ja Topi ja Sanna viel jonkinmoises järjes kun kotiudutaan.

1 kommentti:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Me ei sitten ainakaan olla varmoja siitä, että talo pysyy pystyssä sinä aikana kun ollaan teillä :) Kyllä Gille ainakin osansa hoitaa varmasti :P