16.3.2009

kuulumisia

Viikko vierähtänyt taas jonnekkin. Viime maanantaina Sooloolta lähti turkki, oli se aika tumpussa ei meinannut konekaan mennä läpi. On se taas ruma karvaton ja ihan blondi. On Sollolla ollut varmaan ikävä olla sen turkin kanssa kun piristyi ihan kummasti parturoinnin jälkeen. Rauman kisoihin on ilmottauduttu ja tänään ilmottauduin myös tsaun kisoihin. Mielenkiinnolla odotan tulevaa koitosta, toivon hartaasti et jalka ei rupeis oireilemaan.

Olin tänään Jaakon treeneissä Ebban ja Soolon kanssa. Vähänk olin taas ulkona kuin lumiukko...rataan tutustumisessa jo pyörin ympyrää ja kaikki numerot hukassa, no löytyvät ne numerot ja jonkunmoisen rataantutustumisen sain aikaiseksi. Oma keskittyminen nollassa ja Ebba kehiin höyrypäisenä niin eihän siitä mitään tule. Pakko nollata pää ja keskittyä tekemiseensä niin kyl se sit onnituikin. Edelleenkään Ebban ohjaaminen ei tunnu mulle luontevalta, ipana vaatii niin selkeää näyttöä ja loppuunsaakka viemistä esteillä, menee kyllä hienosti kun kunnolla ohjaan eikä tee yhtään ylimääräisiä kaarroksia vaan siivekkeitä nuollen mennään. kyllä siitä viel hyvä tulee uskoisin.

Soolon kanssa en treenannut kun jotain ihan pientä ja pääasiassa vaan kontakteja, itselle korvienväliin vähän varmistusta ennen kisoja=) voi sitä intoa mikä Soololla oli kun pääsi vähän edes tekemään hommia, täys meteli päällä ja yks lelukin tuli "tapettua" kontakti otettiin hienosti, ensimäisellä kertaa vähän varovasti hiipien mut seuraavat kottaktit ihan ok! Jaakko oli sitä mieltä et 75% Soolo osaa kontaktit kesti jopa lelulla härnäämisen, 25% menee mun sähläämiseen pikkiin! johdonmukaisuus kontakti harjoituksessa kuin se voi olla niin vaikeeta! koira raukat mimmoisen ohjaajan opeissa niiden pitäis oppia.

Niin muuten tärkeä asia unohtunut Ebban lonkka ja kyynärä lausunto tuli kennelliitolta A-A ja kyynärät 0 jihhuu.

Ei kommentteja: