7.6.2009

Kuulumisia

Tiistaina oli omat epikset ja huomasin rataantutustumisen vaikeuden, koirat on aikas erilaiset ja pitäis miettiä molemmille oma ohjaus. Muutenkin oma asenne ei ollut kohdallaan mikä näkyy Ebban ohjaukses, huiskin vaan menemään ja Ebbahan ei tee ellei ohjaa kunnolla. Molemmat koirat ottivat kontaktit mut valuivat ennen lupakäskyä joten molemmilla palautus ja hyllytys ykkösten radalla. Avo radalle vähän parempi asenne, se menikin molemmilla jo sujuvammin. Soolo sioittui toiseks ja Ebba kolmanneks.
Torstaina Ebba mukana harkoissa. Terhi veti treenit ja oli tehnyt radan jonka olivat Jaakolla viimeeks itse menneet. Tosi kiva rata ja kivoja ohjaus vaihtoehtoja. Hienosti meni treenit naperon kanssa kun tiistaina ihmettelin et mikä Ebeä vaivaa kun oli jotenkin outo, juoksuja odottelen. Oli tälläkertaa tosi innokas ja taidokas=) mulla vaan on aina sellainen olo et Ebba menee hukkaan kun on niin hippiäinen ja tulee jaloille. Varmasti viel joskus tulee törmäys ja minä oon nokillani.
Meillä on piha kun hävityksen jälkeen. Viemärin kaivuu hommia tehty ja työ miehillä on ollut oma pomo paikalla, meinaan Soolo. Neiti kun on kovasti utelias niin pakkohan paikalla on päivystää, jos vaikka joku ehtis heitämään välillä vaik pallon. Sit kun päivystäminen rupee kyllästyttämään niin hiekkakeon päälle nukkumaan, Sauli oli pelästynyt kun Soolo oli elottoman näköisenä vetänyt hirsiä keon päällä... yltympäri hiekkasena niin pesulle neiti joutui.
Kokeiltiin eilen toimiiko polkupyörän vierellä kahdenkoiran juoksuttaminen, toimi nätisti juoksivat rinnakkain. Alku taival mentiin teitä pitkin siirryttiin metsätaipaleelle missä koirat saivat juosta vapaana ja loppu matka taas pyörän vierellä. Tosi kätevä tapa liikutta koiria jos aika on kortilla.
Tanja kävi taas piipahtamassa ja Soolon hoitamassa. Sovimme et ennen juhannuskisoja käsitellään viel kerran Soolo läpi. Varasin myös Hyvinkäältä osteopaati Markus Laiokselle ajan heinäkuun alkuun, katsotaan mitä mieltä hän on Soolon vaivasta, tosi hienoa on se et Tanja tulee mukaan, jos jotain uutta hoidon kannalta löytyy niin Tanja voi hyödyntää sitä jatko hoidossa.

Ei kommentteja: