31.5.2009

Pileissä

Lähdimme Nannen kanssa perjantaina kohti Niinisaloa siskontyttären Veeran lakkiais juhlien järjestelyjä vähän avustelemaan. Lauantai aamulla oli aikainen herätys Veeran hiusten ja meikin laittoon.
niin kaunista...

Koirat jäivät kotiin. Sauli, Topi, Sanna ja komppania koiria tuli lauantaina perässä. Teijaa varmaan vähän hirvitti et osaako meidän koirat käyttäytyä mut kieltämättä vähän itseäkin. Kuitenkin tuntui järkevämmältä ottaa koirat mukaan kun jättää pitkäksi kotiin. Mukaan otettiin kompostiverkkoa mikä asennettiim naapurin autiolle pihalle. Komean kokoinen aitauksesta tuli et liikkuma tilaa oli hyvin. Kotona eivät koskaan hyppää siitä yli vaikka helposti pääsisivätkin, nyt tietenkin Soolo ja Pogo päättivät ettei se verkko heitä pidättele, luettin sisaruksille vähän vähän lakia niin kyllä nekin siellä jo pysyivät.



Olen tosi ylpeä meidän nelikosta, käyttäytyivät mitä parhaimmin ja mikä tärkeintä eivä haukkuneet... se oli asia mitä eniten arvellutti, mistäköhän johtu;) jokaisella oli omat sian korvavat ja välillä jaloittelua sekä uimista, 20 metrin päässä kun on ihana järvi.

kaikki saman kepin perässä

Soololla taas vatimaton pikku keppi




naperot päivystämässä keppiä kun Soolo hakee

Viikon loppu on ollut mitä mahtavin ilmojen puolesta, tänään ollaan oltu koko päivä ulkona ja nautittu suomen kesästä.


Nanne ja Ebba kesä puuhissa

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hih, Ebba näyttää tuossa viimeisessä ihan lelukoiralta...

Sanna ja pojat kirjoitti...

Aika kivan näköisiä kuvia totta tosiaan! Toi viiminen on just söpö!