18.10.2009

Ebba kolmas luokkalainen=D

Ebban viimeinen kakkos luokan esiintyminen löytyy
täältä


Tuli meno lippu kolmosiin. Apua kaikki tapahtui niin nopeasti etten pysy perässä Kymmenellä startilla nousut tapahtui, ykkös ja kakkos luokasta ei hylkyjä saatu ainuttakaan aikaiseksi. Mulla ei olis ollut viel mikään kiire mut ilmeisesti Ebellä oli=) Tuomari oli uusi tuttavuus Heidi Viitaniemi, ihan kivat radat oli tehnyt. Kuulin Tanjalta et Heidin radoilla on putket mukavasti tyrky esteinä ja niinhän olikin. Kakkos luokan koirat hyllyttivät pituuden jälkeisellä putkella. Itse otin siihen kohtaan flipin mikä lähti mulla vähän myöhässä et tuli vähän töksähtävä putkeen vienti mut oikeaan päähän kuitenkin. Muuten oon suht tyytyväinen meidän yhteistyöhön.

Ekan radan jälkeen odotusta, odotusta ja kylmää oli! Onneks ystäväni Tiina lähti seuraksi, muuten olis ollut tosi tylsää kun yllättävän vähän siellä päin oli tuttuja. Ebba oli toinen lähtijä ja Soolo heti pian perässä et kiirettä piti. Olisin varmaan voinut pyytää Soolon viimeiseks lähtijäks niin ehkä keskittyminen olis ollut mulla parempi. Kaks hyvän mielen hylkyä tuli haettua ja Ebballa eka virallinen sellainen. Ebba hyllytti kakkos hypyllä ja Soolon kans päästiin yhden hypyn verran pidemmälle. Mut siltin kivaa oli. Nyt molemmat otti kontakti hyvin Soolo kylläkin paremmin ja hyviä kohtia radalla oli molemmilla. Pujottelussa Soolo sooloili=) itse piti jäädä pujon oikealle puolelle ohjaamaan ja työntää koiraa voimakkaasti vasemmalle okseria suorittamaan, minä työnnän ja mihin Soolo katoskaan, selkäni takana vain suhahti ja neiti oli putkessa mikä oli suoraan pujottelun edessä, vähän hymyilytti=D kumma imu noissa putkissa. Medi kolmosissa oli seitsemäntoista kilpailijaa ja neljä tulosta et ei hyvin mennyt.
Tästä nyt jatketaan kolmosissa kahdella koiralla ja nyt jo ikävä sinne ykkösiin, mitäs sit pitäiskään tehdä;)

7 kommenttia:

Liisa Haapsaari kirjoitti...

Wau. Ootte te taitavia. Onnee vielä kerran !

Maija kirjoitti...

Wau!! Onneksi olkoon!

Anne-Mari kirjoitti...

Hurjasti onnea super-Tarulle ja super-Ebballe!!!

Sanna Lehtonen kirjoitti...

Jihaa! Onnea Taru ja rasvattu salama -Ebba! :)

Kolmosten karkeloissa nähdään! Kai te lähdette Ahvenanmaalle tammikuussa?

Taru kirjoitti...

KIITOS onnitteluista!!! no tottahan Ahvenanmaalle lähdetään. Meidän oma "matkavastaava" Terhi on jo varannut mökin ja laiva liput=)

Hanna ja Luna kirjoitti...

Onnea hirmuisesti!

Miia+ Iso-E + Piccu-A kirjoitti...

Ihan mieletöntä menoa!!! =) =) ONNEA TEHOTIIMILLE!:) Olette vaan nii-iin superhyperhienoja!:)