11.10.2009

Tylsää!!!

Tylsä syksy tuli ja elämässä ei tapahdu mitään. Harkkaamassa en oon käynyt ollenkaan, olen huipusti laiska lähtemään kentälle yksin. Treenata kyl tarttis. Kontakteja pääsen pian vahvistamaan koti pihalla, Sauli askartelee puomin parissa ja saa sen valmiiksi muilta osin, matopinnan hakkiminen siirtyy huomiselle. Mulle on annettu ukaasi et sitä sit kans käytetään jos sellainen tehdään=) joo joo!

Sauli puomia rakentelemassa


Nannella kahvi tauko

Tanja kävi hoitamassa Soolon lihaksiston torstaina ja huomenna auton nokka kohti Hyvinkäätä, Soololla osteopaatti käynti taas. Edellinen käynti oli Elokuun alussa. Oma kroppa on paljon heikommassa hoidossa kun koirien, mut niin se taitaa olla yleisesti meil koira harrastajilla;)

Soolo

Ebban juoksut edelleen odotuksessa, 11kk aikaa jo edellisistä. Oliskohan niin et Soolo kun ei juoksuja tee niin Ebba nuorempana narttuna niitä pidättelee? tiedä häntä. Kisaamaan oon menossa Tampereelle 18pv. Ebballa on kaks lähtöä. Kolmosille vaan yks lähtö et Soolo kisaa vain yhden radan verran. Jos juoksut Ebellä alkaa niin sit harkitsen et viitsinkö lähteä ollenkaan.

Ebba

Ei kommentteja: