23.1.2010

Kahden viikon kuulumisia...

Täällä taas laiska päivittäjä, Sannalta jo sainkin moitteita ;) Jotain ollaan kuintenkin touhuiltu. Reilu viikko takaisin olttiin pitkästä aikaa Jaakon treeneissä. Olipa ne hyvän mielen treenit. Palautekkin oli jopa imartelevaa ;> Mulla ohjaus kuulemma selkeytynyt ja ylimääräinen häslääminen on jäänyt pois. Hyvä kun jotain oon sentään oppinut. Rata oli sellainen et nyt tuli selkeesti esille miten S ja E täytyy ohjata määrätyissä kohtaa täysin erillälailla. Mut niin se vaan on et kisatilanteissa ohjaan molemmat samalla tavalla, viidessä minuutissa kun en kykene molemmille vaihtoehtoja miettimään, ainakaan viel toistaiseksi. Jokunen uus oivallus ohjaus kuvioistakin tuli. Vähän mulla painoi jaloissa viel Ahvenanmaan kisa radat ja vimmatun sitkeä flunssa. Soolon kans jaksoin joten kuten, mut Ebban kans hyytyminen iski. Eben kans kuitenkin sisukkaasti väänsin koko kolkytyks esteisen radan alusta loppuun puhtaasti =)

Siitä parin päivän päästä pidettiin teho treenit maneesilla. Treeniringin koukeroita pyöritettiin Terhin ja Mikkon kanssa. On se mukavaa kun pääsee taas porukalla harkkaamaan, yksin kun ei siitä tule mitään. Huipusti hyvät treeni olivat nekin. Soolon kans tuntuu et onkohan se aikuistunut, on ihan ihmeellisen hyvin kuulolla. En tiedä et onks sen korvien välis tosiaankin tapahtunut jotain, tai onks mun ohjaus sit tulla selkeemmäks??? Ebballa on taas joku herkkyys vaihe päällä, minä kun vähänkään turhaudun niin se näkyy taas Ebbassa heti. Eiköhän sekin normalisoidu taas pian, toivottavasti.

Eilen oltiin ATTllä kisaamassa, molemmilla koirilla oli kolme rataa. Olen ihan tyytyväinen molempien koirien suorituksiin, kontakti taaskin vaan jäi kaivalemaan. Soolosta voi sanoa et puomi osataan kunhan minä oon ohjaukses mukana, mut aata täytyy treenata edelleen. Ebba laitetaan kontaktien kans alkeis kouluun... Soolon ratojen ekassa startissa kävi hassusti. Jopa tuomarilta jäi huomaamatta et tehtiin väärä rata. Ennen puomia olevalla putkella se tapahtuu mitä ei edes videolta pysty huomaamaan, jouduin katsomaan sen hidastettuna. Soolo menee oikeaan putken päähän itse jatkan ohjausta ja ihmettelin et tulipa se nopeasti. Soolo käntyi ja tuli samasta päästä takaisin mitä en edes itse nähnyt. Päässä raksutti et mitä tapahtui, tulipa se nopeasti, pysäytän ihmeissäni puomilla vähän vauhtia enkä anna mitään käskyä Soololle, minkä vuoksi se ponkasee kontaktin yli. Huomaan et tuomarilla nousee käsi virhemerkille, ok eli jatketaan, ilmeisesti koin vaan harhoja. Maaliin tullessa sain kommentia et hieno rata mut jotenkin oli vaan tunne et mitä siel tapahtui. Eli tulimme maaliin vitosen virhellä, siis onneks niin kun asiaa ei korjattu ja jos ei sitä vitosta oli tullu niin palkinto pallille en olis astunut:/ eli katsokaapa tarkaan huomaatteko virhettä Soon ekassa lähdössä. Keskimmäisellä radalla minä hutiloin ja vimppa rata taas ihan hyvä mut vähän nakerssi mieltä hiton aan kontakti virhe, murrr.


Minun pikku tintta Ebba taas yllätti =) Eka rata hienosti ja puhtaasti maaliin, tullen sillä suorituksella toiseksi neljästäkummenestä kilpailijasta, vau!! keskimmäinenkin rata sujui hienosti kunnes minä ohjasin helpon kepeille viennin huolimattomasti. Niin lähellä oli tupla nolla saaminen, mut ehkä se tulee jostain muulta. Vimppa radalla tuomari antoi puomin kontakti virheen minkä kävi sit korjaamassa, eli nolla siltäkin radalta vaikkakin kontakti oli kyl kyseenalainen. Ebban tilanne tällähetkellä, kuus nollaa mistä tosiaankin uupuu viel tupla. Toisaalta eihän meillä ole mikään kiire kunha on vaan hauskaa=)

Nyt meille tuleekin pieni kisa tauko, lomaa odotellessa. Maaliskuulla taas ehkä jossain startataan.

6 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Piti jo heti mainita, mutta unohdin, että tulihan se päivitys sieltä vihdoinkin!! :D

Se on nyt tässä ohjelmassa joku vika kun noi videot ei toimi. Eilen toimi illemmalla, mutta nyt taas ei. On se nyt kumma, kun facebookkikin heittelee sitä hupsiaan kokoajan!! :)

Kaija, FI,F2 ja K3 kirjoitti...

Olisin kans halunnut nähdä uusimmat videot, mutta ei vaan näy :o(

Taru kirjoitti...

No voihan harmitus!!! mikä mahtaakaan olla syy et videot ei peuhaa??? Kommentoikkaas muutkin et onks noi videot näkyneet.

Kaija, FI,F2 ja K3 kirjoitti...

:o(

Sanna ja pojat kirjoitti...

Kyllä ne nyt on toiminut joka kerta kun oon käynyt kattomassa... se on vissiin vaan ajoituksesta kiinni! ;)

Kaija, FI,F2 ja K3 kirjoitti...

No, ny näin minäkin. Hyvin näkyi sekin että Soolo ei mennyt putkeen, putki ei nimittäin liiku lainkaan :o) kun pienenpieni Ebba menee samaisen putken niin näkee miten putki liikkuu.