7.2.2010

Lenkkiä ja jotain muuta

Viikot vierivä vauhdilla eteenpäin ja tuntuu ettei meillä tapahdu mitään mistä viitsis kirjoitella. Pakkanen on onneks laskenut siedettäviin lukemiin, et lenkkille lähtö on ollut mukavampaa. Eilen oltiin maneesilla vähän treenaamassa. Tanja oli suunitellut kivan radan mistä löytyi sopivasti haastetta. Mukavaa oli ja koiriin oli oikeen tyytyväinen.

Tänään aamulla sain kaks hoito lasta Pogon ja Gillen. Topilla ja Sannalla on synttäri kemut hesassa eikä poikia oltu kutsuttu ;) OUTOA! Terhi oli aamulla lenkki seuraa vailla, me mielellämme porukalla paikkattiin sen. Meidän farmari oli nuoren parin käytössä niin sulloin neljä vesiäistä volkarin takapenkille. Matkanvarrelta nappasin mukaani Terhin ja lisää kolme koiraa. Hyvin autoon mahtui seitsemän koiraa ja kaks ihmistä, taidettiin taaskin näyttää vähän koomisilta ;) On se kivaa kun meillä täällä etelässäkin on joskuskin lunta oikeen kunnolla. Aurinko kun olis viel paistanut niin olis ollut lähes täydellistä. Koirat saivat juosta intona kun kuljettiin metsää ristiin rastiin. Pikku Flippi kulki reipaasti muun porukan mukana. Vähän poikaa välillä jänskätti kun isommat jyräsivät menemään ja pieni meinas jäädä jalkoihin.

Ruuhkaa...voisiks antaa tietä et päästäis rallittelee...

Ryhmä rämä. Pikku Flippi alareunassa miettii et uskallanks mennä kun noi pöllöt voi jyrätä!

Veljekset kuin ilvekset ;)


Metsä vallattu vesiäisillä, hyvin Ruska papparainen kuitenkin joukkoon sopii =)

Voi jestas sitä lumi määrää mikä taas oli tarttunut turkiin. Kotiin päästyä koko konkkaronkka lämpimään suihkuun lumen sulatukseen. Onneks ei noita koiria oo kun satunnaisesti no neljä, kyl kahden kans noi huolto hommat riittää! Kiitos Terhille mukavasta lenkki seurasta ja noista kuvista myös kiitokset!
Viikko viel töiden parissa täytyis pakertaa ja sit alkaa odotettu loma!!!

3 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Heh, tuliko teillä mieleen, et mikä probleema siitä olis syntynyt, jos joku olisi tullu vastaan ja kahden ihmisen olis pitänyt ottaa noi kaikki kiinni!? :D
Kiitos silti lenkittäjille!!

Taru kirjoitti...

Joo tuli kyl mieleen, siks koitettiinkin pysyä keskellä metsää ja toivottiin et ihmiset ulkoilis jäällä. Toive toteutui,onneks ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kun jaksat päivittää ..ihania kuvia .t tarja ja Zoco