3.3.2010

Khao Lak

Reissulta kotiuduttu. Oli huipusti kiva reissu, nautittiin täysillä. Krabin kentälle kun laskeuduttiin niin mittarissa 38c vähän pläjähti kuumuus vasten, täällä kun lämpötilat olleet aivan toisen suuntaiset:) Päivällä lämpö 36-41c varjossa koko reissun aikana, oli se ihanaa. Nanne oli elämänsä ekalla etelän reisullaan mukana, oli neiti kun vanha tekijä Vantaan kentällä jo kysyi et joko voidaan laittaa uikkari päälle=D Ehkä siinä vaihees oli viel tullut vilu. Oli niin loistava matka seuralainen et kymmenen pistettä ja papukaijan merkki...Hyvin sopi meidän vakkari matka tiimin sekaan :)

Yli neljästäsadasta kuvasta muutaman poimin nähtäväksi.Käytiin vähän norsuilla ratsastamassa viidakossa.No Nanne ratsasti välillä vähä muidenkin selässä :)

Norsulle herkkuja.Tälläisissä maisemissa kanotti retkellä.

Mukava pieni kuristaja käärme nokosilla puussa.

Apinoitakin vähän ruokittiin.

White sand beats.

Nanne keksi aina tekemistä, tälläkertaa leikkikaluina Cocos pähkinät.Niin kaunis ja julma meri...Tämä poliisi paatti usein uutisissakin nähty on jätetty muisto merkiksi. Aalto oli heittänut veneen kahdenkilometrin päähän merestä mantereelle. Saulia ja nannea kun veneen vierellä katsoo niin veneessä on kokoa.Banaani puu.Neiti lempi puuhassaan.

Meidän koko team.Ei kuun uusia matkoja odottelemaan. Veeralle miljoonasti kiitos koirien piikomisesta.... aikaisemmista Soolon ja Ebban päivityksistä vois päätellä et koirilla oli loistava hoito täti =D

ps. Nannen kommenti kun neiti unisena saapui Vantaan kentälle ja näki lunta, jes lunta! OMA MAA... no niinhän se on!!!

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Ihania kuvia...paitsi se käärme, yak! Tervetuloa takaisin mukavan talviseen Suomeen :-)

Taru kirjoitti...

:) Kiitos!

Heidi kirjoitti...

Suihkua siellä ei vissiin tunnettu, kun niin likaisen näköistä sakkia ;)

Taru kirjoitti...

Joo ei ollut ;) mut onneks kotona on et pikkuhiljaa väri normalisoituu =D