12.4.2010

Meille kuuluu...

Ihanan aurinkoisia kevät päiviä, taitaa se kesä kuitenkin tulla. Lumetkin ovat jo melkein kokonaan sulanneet, et kohta taas päästään ulkokentälle treenaileen :) Perjantaina Oltiin Terhin kanssa kaksistaan maneesilla harkkaamassa. Treenailtiin pääsiäis kisoissa epäonnituneita kohtia, Kuinka ollakkaan välistäveto oli yks aihe, yhden radan vaikeahkoa keppikulmaa, tietysti kontakteja, vähän putkijarrutusta jne... Oli tosi kivaa, neljä vesiäistä vuorotellen kirmaili radalla onnituneesti. Ne oli sellaiset hyvänmielen treenit! Mieli itsellä ollutkin hieman alavireinen, en osaa mitään, koira raukat joutuvat kärsimään kun ohjaaja on niin huono :(

Tanja mahdollisti mun päästä Foxi porukoiden koulutukseen Jaakolle. Sunnuntai aamulla puhelin soi, joku oli sairastunut et voin ottaa Ebbankin mukaan. Tiesin et Terhillä yhtälailla tarvetta treeniin ;) ei muuten tarvinnut kahtakertaa pyytää:) Itse halusin keskittyä nyt vain Sooloon, Soon kanssa mulla ohjaus kuitenkin tällähetkellä pahemmin mättää. Oli taas hyvä mieli niiden harkkojen jälkeen, sain Jaakolta kehuja juuri niistä asioista mitkä itsellä tuntunut epävarmalta. Kehuja tuli hyvästä liikkumisesta, ajoittamisesta ja käsienkäytöstä, ihanaa en mä ookkaan ihan niin huono... ;) Tykkäsin myös radasta, tosi pitkiä estevälejä missä oli pakko rohkeasti itse liikkua. Muutaman sokkarin tuli tehtyä sellaisiinkin kohtiin josta ajattelin ettei onnistu, onnistui ne. Näitä treenejä lisää!!! Huomenna taas auton nokka kohti turkua, tälläkertaa Janitan oppiin. Nyt pääsee Ebbakin mukaan, niistä treeneistä myöhemmin.

Ebba ei tarvinnut jäädä yksin kotiin, vaan pääsi Topin ja Sannan hyvään hoitoon. Olivat käyneet lenkillä maanpään metsissä ja kamerakin oli mukana.

Ebba ja pojat, ymmärsin et kuvassa piti olla vain pojat mut Ebe oli ollut toista mieltä.

Pikku neiti Ebba

Siellä

ja täällä

Ihanan lämpimiä kevät päiviä ollut, se ovat huomanneet myös koira. päivän paistattelua terasilla
Sunnuntaina kun oltiin jo hittiareenalla huomasin et Soolo ei astunut kunnolla jalanpäälle ulkona, sisällä kyllä. Anturan reunasta oli pala pois, voi ei. Radalla ei onneks aristanut yhtään. No tossu tuli kuitenkin hankittua et voidaan tehdä lenkkiä normaalisti. Näytää nyt jo paljon paremmalta.


Eilen Tanja hieroi molemmat koirat ja torstaina Markus tulee Raumalle hoitamaan koirulaisia. Ebbaa ei montaa kertaa olekkaan aikaisemmin käsitelty, oli se kun mittarimato =D Vähä oli jumeja tullut mikä näkyi Ebea käsitellessä. Mä meen näin selälleen niin et voi käsitellä, vielläkin jatkat vain, no jos näin pikkuhiljaa luikertelen pois pelipaikalta ;) hassu pikku koira! Joo Soolo on viimeeks ollut marraskuussa osteopaatin hoidossa et uskon et nyt tulee tarpeeseen, Tanja onkin joutunut useammin nyt käsittelemään Sooloa. Ebba pääsee myös tälläkertaa Markuksen tutkittavaksi, mielenkiinnolla odotan.

2 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Voi Toolon tossua. <3

Taru kirjoitti...

Soolon hieno uus lenkkari ;)