4.4.2010

Pääsiäiskisat

Pääsiäis kisat käyty ja tulos taso samaa luokkaa kun edellisissä kisoissa. Oon itse ihan kuutamolla :/ Aamulla kisoihin lähtiessä olo oudon epävarma, tyhmää. Ratasuorituksen jälkeen tuli suuri turhautuminen huom! itselle, koirathan olis ihan loistavia kun olisin kunnolla ohjauksess mukana. Koko talvi ollaan treenattu niin vähän ettei varmaa koskaan, treenit olleet aikas omatoimisia ja itse tarviin jonkun piiskaamaan mua tekemään homat kunnolla. Viime viikolla oltiin pari kertaa kunnon treeneissä ja loistavana piiskurina toimi Tanja =) no niissä treeneissä yhtälailla ohjaus oli ihan myöhässä, minkä vuoksi osasin odottaa penkin alle meneviä kisoja. Ebban kanssa radat sujuivat ehkä hieman paremmin kun Soolon. Ebba edelleenkin kuuntelee sitä heikompaakin ohjausta uskollisemmin eikä lähde sinkoilemaan omiaan. Soolo taas tietenkin tietää itse minne mennä ellei kunnon ohjausta oo pelissä :) Kisosta jäi ainakin päälimmäiseksi mieleen et välistäveto harjotteita mulle lisää, miten voin noinkin yksinkertaisen asian sössiä ja molemmilla koirilla. No kun katsoin videot muutaman kerran läpi niin onnekseni löysin ihan hyviäkin kohtia, näytti jopa paremmalta kun tuntui. Enköhän minä tästä ihmeen unitilasta viel nouse ja koirat sais edes kohtalaista ohjausta multa, toivon niin.

Laitoin nyt kuitenkin radat esille vaikkakaan eivät ihmeemmin esittelyä kaipais. Ebban viimeiseen rataan oli tyytyväisin mut kamera ilmeisesti päätti sensuroida sen, pujottelussa näyttö kirkastuu.



Soolon radat kaikki hylyllä maaliin, koiralla kyl intoa löytyis kun vaan ohjais...
Soololla ja mulla ihan erit kuviot ;)



Tänään mulla oli suuri kunnia ohjata Pogoa. Topi se meni ja teloi kätensä, eikä ollut viellä turvallista mennä Pogo kohelon kans koittamaan onneaan. Sopimus oli ettei nollia tehdä ;D no ei tehty. Hauskuuttelemassa käytiin. Eka rata ralliteltiin oikeen kunnolla ja Pogo viihdytti yleisöä :D Muutama kommentinkin saatiin kun vauhdikkaasti tultiin maaliin hyllytettynä. Joku ehdoitti et Pogolle täytyy ruveta syöttämään omega kolmosta voiteluun, tais olla taas vähän äänekästä menoa ;)Pogo on Pogo!!! Ei tosiaan Topilla helpoimasta päästä oleva eka aksa koira, mut kaikki Pokerin jälkeen olevat ovat helpoja nakkeja. Toinen rata meni hieman maltillisemmin, no en tiedä olik kuulo nytkään ihan kohdallaan, mut huipusti olin yllättynyt ettemmen saaneet kun kympit radalta, vau. Huom vahingossa otti jopa molemmat kontakti. Yks rima tippu ja sekin vain siksi etten ehtinyt ottamaan putkea sokkarina vaan jouduin turvautumaan takaaleikkaukseen pypyllä minkä tein huonosti. Pujottelun Pogo taas sinkos kakkos väliin vaikkakin koitin himmata ja antaa hakea ekan välin itsellisesti. Loppusuoran suoran me vedettiin komiasti siksakilla viellä joo! On se niin ihku ihana koira!!! Sannan Blogissa on nähtävänä mun ja Pogon mahtavat kisa suoritus :) http://pogogille.blogspot.com/

Ei kommentteja: