6.8.2010

Pentusia

Kesäloman viimeistä päivää viedään. tämä päivä tuli vietettyä Turkkuses. Meno matkalla poikettin Liedon kautta vesikirppuja katsastamassa. Lapsukaiset olivat neljäviikkoisia. Tätä käyntiä ei voinut missata vain sen vuoksi et pentulaatikossa pörräsi muiden joukossa Kasper. Ebban siskon Ellenin ja Osmon ihana pieni mies :) On noi pennut niin hauskoja, pää veis paljon enemmän kun jalat viel kantai, menoa ja meinikiä riitti. Mukavaa myös seurailla kun ei tarvii miettiä et minkä kotiin itselleen ottais/sais ;)


Pikku Kasper sinisineen silmineen.

Kuin Ellen :) Bonachonin sivuilla Ellenin pentukuvaa kun katsoo niin on äitiinsä tullut :)

Pentulaatikossa pörräsi myös Iineksen pennut, sieltä silmään pisti tämä söpöliini. Ihana beigee pikku tyttö! syötävän söpö.Tälläisen beigeenhän mun piti saada, mut Peki kun pyöräyttelee vaan noita ruskeita ;)
Toinen tyttö porukasta mikä taas miellytti mua käytöksellä, kieltämättä oli kyllä myös kivasti värittynyt. Tumma ja tulinen touhustiina.
Pentulaatikolta kun saatiin itsemme taas liikkeelle niin suuntana Turku. Aine ostoksille, hiusvärejä piti vähän täydentää kaappiin, ne työt kun kerran kutsuvat jo. Ja vähän muuta shoppailua lisäksi. Siitä sit seuraavan pentulaatikon reunalle ihastelemaan. Kääpiövillakoira Nugalla on kaks ja puol viikoiset vauvaat 2 nartua ja 1 uros. Oli ne pieniä vesiäis pentusiin nähden. Syliin kun otti niin tuntu et hajooko ;) Hauskoja noi villakoirat, ihan sama kuka tulee kunhan vähän leikitään, ei epäilystäkään etteikö noi ihmiset nyt vois pentusia vähän ihastella.

Tässä Nucan tytötkaikki yhdessä kasassa
Onnellinen ja touhukas äiti =D ihana tyyppi!

Ei kommentteja: