26.7.2010

Agipitsi kisat

Viikonloppu vierähti omissa kisossa, niin työn kuin kisaamisenkin merkeissä. Lämmintä oli sunnuntaina jopa kuumaa. Työvoima pulaa oli mut mielestäni loistavasti kuitenkin väki kisat veti läpi. Kun kyseessä oli agipitsit niin pitihän väen pukeutua teeman mukaan :)

Tyttöjen urheilu asusteet =D

Seura mestarit Tanja ja Bitti kakkoset minä ja Ebe ja kolmananneksi Anne ja Salli


Vähänks ollaan hienoja ;)



Kuvat Katja Partanen



Helmat hulmuen suoritetan rataa.









Sunnuntaina kisattiin seuran mestaruudesta. Soololla oli puolustettavana viimevuoden mestaruus, paremmat veivät tällä kertaa mestaruuden. Radan jälkeen tuntui et kaikki meni ihan läskiks, onneks on video niin voi todeta ettei se nyt niin huonosti KAIKILTA osin mennytkään. Vähän turhan varovaisesti lähdin taas Soon kanssa liikkeelle ja sillon meil helposti kosahtaa... en ymmärrä et miks se ohittelee tällähetkellä noita kontakti esteitä??? vaikka este on ihan edessä niin ohi vaan. Sunnuntain viimeiselle radalle lähtiessä sisuunnutti epäonnistumiset, lähdössä sanoin Soololle et nyt tehdään yhdessä ja oot kuulolla!!! Rata oli haasteellinen ja kiva, tuntui hyvältä, yhteistyö pelasi siihen saakka kun viimeisessä välistävedossa jäin jälkeen, pitkä loppu suora ja huudan eteen käskyä. Soolo lähti kaartamaan radan keskelle päin ja hyppäs sivu esteen :( voi kun harmitti... niin hyvä rata! mä haluan jo vihdoin onnistua alusta loppuun saakka!



Ebba hienosti seuramestari kakkonen ja ensimmäinen serti kotiin tuomisina =) mahtavaa! Ebba teki tasaista ja varmaa Ebbamaista työskentelyä koko viikonlopun. Typerä rima vei meiltä sunnuntain viimeisellä radalla mahdollisuuden toiseen sertiin. Mut ei makeaa mahan täydeltä :) On se vaan niin kuuliainen aksa kaveri!



4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Soolollahan on ihann huippumenoa! Ja Eballa kanssa. Eiköhän koiteta löytää aikaa treenailuun, niin kyllä se varmuus sieltä palaa :-)

Noora kirjoitti...

Onnea Eben sertistä :)

Teru kirjoitti...

Joo Tanja sais kyllä jo palata, ärsytää miten en pysty pitämään ohjausta kasassa yhden radan verran! Harjoittelua lisää!!! Kiitos Noora! onhan se aikas mahtavaa et pikku Ebelläkin ava kello alkoi tikittämään =)

Taru kirjoitti...

No voihan jotain...Taruhan se edellisen tekstin kirjoitti eikä Teru ;)