24.10.2010

Tupla nolla

Pari viikkoa vierähtänyt edellisistä kisoista. Hyvä putkin Soolon kanssa jatkuu =) Huippu fiilis saada onnistumisiakin, pitkän epäonnistumis putken jälkeen. Treenit tuottaneet tulosta! Eka rata meni huipusti läskiks! Soolon käytöksestä vois jo arvata ettei hyvää seuraa ;)Soo riehui kun heikkopää harjoitus hypyillä, väli ajat hyökki muita päin tää on mun juttu häipykää! =/ Ekalla radalla sama meno jatkui, Soolo vaan sinkoili ja teki ihan omiaan. Mä lopetin pelin kesken. Kun katsoin videolta sitä suoritusta niin en kyllä ota täysin syytä vain itselleni, siinä iski vesikoira hulluus =D minä liikun toiseen suuntaa ja koiralla ihan omat suunnitelmat!

Pientä vinkkiä kaverille et josko tehdäis yhdessä hommia. Viesti meni perille. Toinen rata menikin jo samaan suntaa eikä huonosti mennytkään. Puhtaasti maaliin aikaan -12.38, 32 sadasosaa voittajalle hävinneenä. Oon suht tyytyväinen omaan ohjaukseen, paitsi keinun jälkeinen elämä, mikä huitaisu mitä toi viesti koiralle ei mitään. Edellisellä radalla Soolo juoksi taas keinun ohi, siks oma ohjaus selvästi tökkii, omat ajtukset vaan keinulla eikä seuraavalla esteellä. Onneks tälläkertaa mun huono viesti riitti, pienen väärään suuntaan käätymisestä huolimatta.Kolmas rata oli hyppäri. Tulin maininneks et nyt olis tuplan paikka =) Tämä rata ei enään sujunnutkaan niin mallikkaasti. Kasi hypyllä töksähti ohjaus pahasti, olis melkeen ollut kiellon paikka. Taas kohta mitä pitää käydä harjoittelemassa. Toinen pikku vipa, ennen pujottelua olevalla putkella viesti multa huono, Soolo kääntyy putkelta pois tulossa väärään suuntaan. Nolla kuitenkin!! aikaan -7.00 sillä kuudes. Se tupla tuli saatua, mahtavaa!arvokisa nollia kaksi uupuu, asiat on aika mallillaan =)

3 kommenttia:

Meeri Suhonen kirjoitti...

Hyvältä näyttää, taas kerran =) Onnittelut!

T. Meeri ja karvalapsi Riina

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut tuplasta.Ihan ok.lta näyttää.hyvin katsot koiraa,,välillä kyllä hidasta Sooloa olemalla jäljessä:)) sen kun saat kuntoon niin......t Ylpeä isukki Oulusta

A-M, H+S kirjoitti...

Wau! Toi eka video oli kerrassaan hieno!! :) Varsinkin se takakulma hyppyjuttu on mun suosikki, ohjaat sen niin hyvin ja rauhassa, jee, onnea Taru ja Soolo :)