9.11.2010

Lauantai illan huumaa =)

Täällä laiska päivittäjä. Kyllähän meille jotain muutakin kuuluu kun vain kisaamista! Ei vaan irtoo tekstiä niinkuin muilla. Ihailen niitä jollai irtoo vaikka tikusta asiaa ja osaa senkin kirjoittaa niin luettavaksi =) No joo! ei oo mulla pisteet ja pilkut paikoillaan, kirjoitus virheitäkin vaikka muille jakaa mut jokainen omalla tavallaan! ja kukas sitä nyt täydellinen onkaan kaikilta osin!

Oltiin tosiaan kisaamassa taas ATTllä lauantaina, molemmat tytöt matkassa mukana taas pitkästä aikaa. Soolo päätti piristää vähän illan tunnelmaa hauskuuttamalla yleisöä oikeen olantakaa ;)En tiedä vaikuttiks Ebban mukana olo tai mikä, mut se oli taas ihan kaalipää, huom ihana sellainen! Soolo ei muistaakseni ole koskaan varastanut lähdöstä, nyt varasti! Ei ihan sikana mut kuitenkin. Videolta huomasin et lähdössä nousi heti seisomaan ja ennakoi ennen lähtölupa käskyä. Lähtö hypyn jälkeen oli puomi missä Soolo vaan kiihdytti ohi mun eikä tietoakaan pysätymisestä kontaktilla. Katsoin parhaaks palauttaa kontaktille ja suorinta reittiä pois. Kahdella seuraavalla radalla otti kontaktin juuri niin kuin pitääkin. Tokalla radalla tosiaan Soolo suoritti omiaan ja minä jotain muuta... koira sinkoili sinne tänne mut ei ollenkaan minne piti. Ei mun oma ohjauskaan ihan selkeetä siinä vaiheessa ollut kun pakka hajos niin se hajos. Se radan jälkeen tutun kommentti, se oli lauantai illan huumaa =D Vimppa rata olikin jo paremmin mun hallinnassa, typerä kosketuvirhe. Toka hypyn jälkee Soolo lukee aan alla olevan putke, minä jyrään siis tallon Soon päälle :/ ei mennyt putkeen ei mut kosketus virhe tuli. Muilta osin oon rataan tyytyväinen, paitsi putken ja puomin välissä olevilla hypyillä oon jäljessä hyppy levahtaa vähän pitkäks.

Tässä Soolon vimppa rata mistä se vitosen virhe kosketuksesta. Muut suoritukset eivät olleet julkaisukelpoisia =)


Ebba taas tauon jälkeen kisaamassa mukana. Ärsytys miten se noi kontakti kisoissa suorittaa. Olkoonkin et virhettä ei tule mut kyseenalaiset ovat! Harkoissa ottaa hienosti joskin nopeemminkin vois paikan hakea. Asia mietintää miten pitäis toimia, Ebe kun on selkeesti herkempi niin en ihan samalla tavalla voi toimia kuin Soolon kanssa. Ebba suoritti kaikki radat ihan kivasti kahdesta hylystä huolimatta. Ekalla radalla multa huolimaton ohjaus minkä vuosi Ebba ohjautui yhden hypyn ohi ja suoritti seuraavan. Jatkettiin kisanomaisesti maaliin saakka. Seuraavalla mulle tuli ehtimis ongelma suoralla putkella :/ minkä vuoksi E ohjautui edessä olevan hypyn ohi ja hyppäs sen väärältä puolelta. Tarttis varmaan ruveta itse spurtti harjoitteita tekee! Ebba ei oo sellainen valopää kun isosiskonsa, sen kanssa on helppo nähdä ne omat virheet, Ebba tekee sen mitä näytetään toisin kuin Soolo kaikki tai ei mitään tyylillä =)

Ebban nolla rata

Ei kommentteja: