27.3.2011

Harkkaa ja kisailua

Kirkkonummen kisojen jälkeen yhdet treenit ehdittiin tehdä ennen seuraavia kisoja. Topin vetovuoro tällä kertaa. Topin suunnitelma rata oli taaskin hyvin mielenkiintoinen ja joiltain osin haastava =) Pujotteluun viennit tein molemmilla koirilla leijeröintinä, Ebballe hieman vaativampi 17 putken kautta pujottelun hakun se kun pyrkii ohjautumaan mua päin. 1-6 välin ohjasi myös kokonaan puomin (kuvastakatsottuna) oikealta, halusin koittaa nelos hypyllä poispäinkäänöksen et miten keppien haku onnistuis, hienosti onnistui molemmilla. Vaikein kohta taisi olla meille kaikille ehtiminen keinulta 11 pussin kautta 13 takaakierrolle ja siitä taas 14 takaakieroon, hui tuli vähän kiire! Keinun suorittamiseen en niin luota et uskaltaisin lähteä rohkeasti liikkumaan pussille päin vaan pakko varmistaa keinu. Neljätoista hyppy oli meillä niin lähellä seinää ettei päässyt ulkokautta kierrättämään. Pakko suorittaa putken puolelta pyörittäen 14 hypyn siivekettä. Putken ohittamiset on vaan edelleenkin niiiin vaikeita! Koira lähtee mukaan ja yht äkkiä hei tossa onkin toi putki ja siellä on jokunen muukin koira kun meidän ;) Tää oli huipusti kiva rata missä pääsi testaamaan mitä kaikkea kykenen ja mitä koirat osaa.


Rata alias Topi Mäkinen


Kisaattiin ATTllä lauantaina. Soololla arvokisa nolla nyt kaikki koossa. Ebballa kyllä niitä nollia piisaa, tupla ikävästi edelleen uupuu :/ laitoin videot siitäkin huolimatta etten oo ollenkaan ylpee omasta ohjauksesta, miten voinkin olla Soolon kanssa niin auttamattomasti vallan myöhässä. Sen enempää selittemistä jokainen voi tehdä oman arvion.


Kävi Tanja koirat hieromassakin noin viikkoo sitten. Ebba oli selvästi nyt enemmän hieronnan tarpeessa. Torstaina taas molemmat pääsee osteopaatin käsittelyyn kun Markus Laios tulee koiria käsittelemään tänne Raumalle. Koiramainen elämä jatkuu meillä tosiaan kiireisenä tälläkin viikolla. Tänään illalla Jaakon koulutukseen hittiareenalla, keskiviikkona omat maneesi treenit ja lauantaina olis vuorossa Juhan Oreeniuksen koululut porissa. Onkohan mulla muuta elämään kun koirat, ei varmaan ;) ps. Soolo taas kesä karvassa, kesä tule jo! Ebban karvojen kasvatus jatkuu, katsotaan milloin menee hermot.

Ei kommentteja: