5.6.2011

Ebba näytelmissä

Ebban ensimmäiset ja tällä hetkellä itsellä tunne et viimeiset näyttelyt takana. Jotenkin mulla on tunne et voisin laittaa nekin rahat johonkin muuhun kun hetken näyttely kehässä pyörimiseen. No katsotaan miten se mieli voi viellä muuttua ;) Ebba käyttäytyi loistavasti, oli iloinen reipas itsensä! ei minkäälaista väistämistä kun tuomari häntä tutki. Samoin liikkui kivasti ja seisominenkin sujui mielestäni mallikkaasti =) Turkki oli loistavassa kunnossa, nätisti patukoilla. Näillä mentiin ja tyydyttävän saatiin :( pieni mikä pieni!!!!

Tuomarina toimi Norjasta Anne Buvik

miten niin muka pieni ;) no ehkä pieni mutta kaunis!

kovasti me yritetään mut tällä kertaa se ei riittänyt H saamiseen

kuvat, Taru Ruohonen

arvostelu.

Erittäin pieni narttu, hyväksyttävää tyyppiä. Tyypillinen pää, hyvät mitta suhteet tasapainossa vartalon kanssa. Hyvä niska ja olkapää. Hyvin kulmautunut takaa. Rintakehä voisi olla vähän syvempi. Liikkuu hyvällä traivilla mutta hieman lyhyeellä askeleellä edestä. Kaunis turkki. Ihana luonne!

Mielestäni arvostelu kuitenkin oli hyvä. Aika näyttää vielläkö Ebba näyttely kehissä nähdään sitä hyvää metsästämässä, se on kuitenkin varma et se viimeisen sertin agilityssä haetaan =) tuleeks Ebbasta agivalio vai varjovalio, katsotaan =)

3 kommenttia:

Liisa Haapsaari kirjoitti...

Edelleenkin, tyhmä tuomari.

Taru kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä Liisa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Enkös minä varoittanut että se tuomari tykkää isommasta...


Anne T