15.6.2011

Nanne ja Soolo

Nanne on jo pitkään sanonut et hän haluaa agility kisailemaa Soolon kanssa ja nimenomaan Soolon se kun on Nannen mielestä hänen koira =) Soolo taitaa olla Nannen paras ystävä, kun neiti viettää aikaansa meillä niin Soolon kanssa touhuilessa päivät vierähtää. Koti pihalla ottavat puomia, pujottelua, pomppivat yhdessä trampoliinilla ja mitä milloinkin Soolon ollessa satasella mukana. Seuramme järjesti epikset missä Nannella oli mahdollisuus toteuttaa unelmansa. Vähän mua mietitytti et meneekö neidillä pupu pöksyyn kun oma vuoro koittaa. Eipä mennyt mut jännitys oli käsin kosketeltava =) Lähdössä Nannea kikatutti kovasti, Soolo sähelsi ja hyrräs lähdössä, tais jännittää Sooloakin ;) Kuuliaisesti Soolo Nanne mukaan lähti pienen patistuksen jälkeen, muutaman kerran piti käydä kyselemässä et meneekö oikein ;) Kontaktit tuli otettua niin kuin pitääkin et ei kun palkaamaan, niin hauska, tohkeissaan Nanne kaivamaan nameja taskustaan =D Soolo tiputti tassullaan yhden riman, pitihän se nyt paikoilleen nostaa eikä siinä mitään ratahenkilöitä tarvittu, yleisöllä oli hauskaa. Radalla sattui ja tapahtui mut loppu suora oli vauhdikas ja hieno! Heti maaliin päästyä Nanne sanoi et menen uudestaan! Mölli luokassa kun Nanne Soolon kanssa starttasi niin siellähän ei koskaan hyllytetä, tällä loistokkaalla suorituksella yleisöä viihdyttäen tulivat he kolmanneksi =) Milenkiinnolla odotan et onko agility joskus Nanne harrastus, pitkään hän niin on kaikille jo ilmoittanut, aika näyttää.

Nanne 6v. ensimmäinen koitos agiradalla

4 kommenttia:

Liisa Haapsaari kirjoitti...

Tää on ihana<3.

Sanna ja pojat kirjoitti...

Päivän paras. Nauran kippurassa.
Eikä just yhtään harmita, että piti jäädä ylitöihin ja missasin tämän livenä!!

Tanja kirjoitti...

:-D Vihdoin ehdin katsoa tämän, ihana!! Nanne pistää sulle pahasti kampoihin parin vuoden päästä sen villakoiransa kanssa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Jo on Soolo ihana kun malttaa odottaa..EIkä tietoakaan mistään kontaktivirheistä,,Noista tulee vielä huippupari..JA muuten SYNTTÄRI onnittelut Oulusta