1.4.2009

Piikana

HUH HUH! On ollut raskas viikko, meillä kun on ollut hoito lapsi Dobermanni Montza. Tommi on lomailemassa Levilla ja tarvi koiranrontilleen hoito paikan. Mä aina vähän pitkinhampain Montzaa hoitoon otan mut eipä tullut parempaakaan vaihtoehtoa. Montza on todella levoton tapaus, aina kun Tommi ei ole paikalla tyyppi ei ole hetkeäkään paikallaan, edes yöllä ei ole rauhaa, raivostuttava!!! viime yönä vietiinkin jätkä kotiinsa yöksi et saatais itse nukkua, se kun on tottunut viettämään yöitään yksin Tommin yö vuorojen vuoksi. Meidän tyttöjen mielestä se on ällö jätkä. Soolo ei oo koskaan erityisemmin Montzasta pitänyt, vetäytyy mielummin omiin oloihin tai pyrkii syliin siitäkin huolimatta et poika on mitä ystävällisin luonteeltaan. No meidän pikku poliisi Ebba on aika hurja täti, Montza saa kyytiä mennentullen. Jos poika lähestyykään Sooloa, ruokakippaa tai vaikka luuta niin sillon räjähtää, meinaan Ebba, poika väistää kuuliaisesti kun pahansisuinen vesiäinen hyökkää. Onneks Montza on kiltti ja pitkämielinen! Käytin pojan maanantaina elänlääkäri Annalla verikokeilla, oon seurannut pitkään pojan vesijanoa ja hoikkuutta. Ruoka määrä mitä Montza saa pitäis riittää pitämään se lihoissa mut ei kuitenkaan. Ne arvot mitä Anna otti oli ok paitsi se oli outoa et poika oli vähän kuiva siitäkin huolimatta et on mahdoton vasikka. Huomenna tulee haima arvot et katsotaan onks ne kunnossa, jos kaikki on kunnossa niin hyvä niin et ilmeisesti on vaan tullu isäntäänsä!
Eli meidän perheen rauha koittaa lauantaina kun Tommi saapuu lomareissultaan, sitä hartaasti odotellen!!!

2 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Noniin, mietippä nyt mitä meillä on aina kun herrasväki lähtee lomailemaan! Vaikkakin neljä vesipäätä on miljoona kertaa helpompi kun Montero, niin siltiiii! :D Joo, pitäähän sitä aina tilaisuuden tullen päästä kettuilemaan :P
Mutta hei, sä sit suostuit laittamaan tämän vaaleanpunaisen taustavärin!! Ja hienolta näyttää, olis vaan kannattanut uskoo mua ekalla kerralla :) Väristä tulee ihan Ebba mieleen, kun se on sellanen pikkumyy.

Taru kirjoitti...

Joo, meinasinkin mainita kuulumisessa et ennen hoidan neljä vesiäistä kun Montzan, kun ovat niin rauhallisia ja helppoja koiria=0 ja ennen kaikkea tykkäävät toisistaan yli kaiken!
On kato kevättä ilmassa et nyt piti vaihtaa.