6.4.2009

Vieraissa

Oli Soollon kanssa eilen Laitilaisten treeneissä, omia treeneja kun ei tällähetkellä ole. Oli tosi kivaa et huolivat mut riveihinsä, pääsin edes vähän taas hakemaan omaa rytmiä Soolon ohjaamiseen kun tota taukoa on ihan kiitettävästi ollut. Pasi oli suunitellut ekan radan ja Tanja toisen, molemmat tosi kivoja, sai oikeen miettiä vaihtoehto ohjauksia. Soolo kävi kuumana kun pääsi hommiin ja kun kierrokset on korkeella niin kuulo ei pelaa, toisen hypyn jälkeen putki imi kummasti kun piti tulla hypylle (sinne sujahti muutama muukin koiruli=), vähän toisto niin rupeshan se sujumaan. Loppu rata sujuikin jo mallikkaammin. Toisella radalla oli monta välistävetoa ja ne sujui suht mallikkaasti. Voi kun oli taas hyvä fiilis harkkojen jälkeen, mää sit tykkään tosta mun elukasta, se vaan sopii mulle.
Illalla Soolo sai viel hieronnan ja sovitti et perjantaina vie käydää kevyeesti läpi ennen sunnuntai kisoja. Ebba piti omaa soutaan hieronnan aikana tehden kaikkea et sais huomion itseensä, Tanjan ei tarvinnut varmaan enään iltapesua tehdä sen teki Ebba=D

Montzan haima kokeen tulokset olivat kans ok et mitään elimellistä ei löytynyt, hyvä niin. Jätkä on taas kotiutunut ja meidän elämä astui rauha!

Ei kommentteja: