18.5.2009

Vähän sitä ja tätä

Lauantaina oli seuran omat agi kisat ja ekan kerran oli luokat käänteisessä järjestyksessä kolmoset, kakkoset ja ykköset mikä oli omalta kannalta loistavaa. Melkeen aina omat kisat on menneet penkin alle kun ei oo jaksanut enään keskittyä pitkänpäivän jälkeen omiin suorituksiin, eli toisin oli nyt. Ekan radan hyllytin mut kuitenkin hyvä tunne radasta jäi. Vitos hypyllä tuli rima alas, taisin olla Soolon edessä valssissa ja jälkeen päin kun katsoin videolta niin Soolo tuli senverran vauhdikkaasti hypylle neljä et ohjauksellisesti olis ollut järkevämpää tehdä takaaleikkaus niin todennäköisesti olis rimakin pysynyt. Se mistä oon iloinen niin kontakti otettiin kunnolla, vaikkakin pientä hidastelua on edelleen mut Soolo kuitenkin odotti lupaa jatkaa! muilta osin ihan ok rata kunnes päästiin pujotteluun, tein valsauksen pujon päässä, Soolo lähti mukaan ja suoritti edessä olevan esteen, olinkohan vähän löysä ja takaraivossa vitosen virhe en tiedä, joka tapauksessa hyvä hyl rata.
Toiseen rataamme oon tosi tyytyväinen, kaikki ohjaus kuviot ajoittuivat mielestäni hyvin ja puomin kontakti oli sikamakee, pystyin itse siirtymään esteen taakse vastaanottamaan Soolon ja siitä heitto takaakierrolle. Loppu suoralla aalta tullessa tokavika hypyllä päästi Soon valumaan liian pitkälle, pieni vastaanotto mut kulma oli jo liian tiukka ja rima tippui=( siltin hyvä fiilis, molemmat radat tuntui hyvältä ja Soolo on niiin ihana!

Sunnuntaina lähdettiin Sannan, Gillen ja Ebban kanssa Laitilan Mätsäreihin vähän harjoittelemaan näyttely käyttäytymistä. Gille pentukehässä ja Ebba pienissä aikuisissa. Gille pitkässä komessa turkissaan ilmeisesti hämäs tuomaria kun luuli poikaa vehnäksi;) no vesiäinenhän se ja mielestäni jopa komea sellainen(vähän pöllö sellainen) Kiitettävästi poika käyttäytyi ja punainen nauha tuli muttei sioitusta kuitenkaan,tuli hyvää harjoitusta tulevan sunnuntain näyttelyyn. Ebba liikui kauniisti mut yllätys et lähti hieman alta kun tuomari käpelöi, meidän niin sosiaalinen Ebba, punaisen saatin myös mut ei soitusta. Tuomari kehui Ebbaa et sopivasti kuiva=)

Maanataina taas lähdettiin Jaakon treeneihin Ebban kans. Nyt kun oon Soolon kanssa mennyt enemmän niin huomaan taas vaikeuden rytmittää ohjaus Ebban vauhtiin ne kun ovat niin erillaiset. Minä vauhditan Soolon tahdissa ja Ebe totaalisesti jäljessä niin eihän siitä mitään tule. Täytyy oikeen keskittyä nimenomaan oikeaan rytmiin Eben kanssa niin hyvin menee ja kun mulla on selkeä näyttö päällä enkä huiski menemään niin kyl Ebba taidokkaasti tehtävän suorittaa. Ihan hyvät treenit, mukava rata ja innokas pikku koira niin kivaa on.

1 kommentti:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Nannen sanoin: "oltiin Mumman kanssa hiukan agitilissä, Ebba meni ainakin tosi hyvin" - kyllä ne lapset sen totuuden tietää :) Voi vitsi haluisin nähdä sen kun Ebe ekan kerran starttaa kisoissa - se on niin hauska ipana.