10.7.2009

Ebballa kisaura aukes

No niin, vihdoin koitti päivä Ebballa et ikä riitti oikeen virallisesti kisaamaan. Ei hullummin alkanutkaan. Eka startti, itsellä ei mitään odotuksia ja kuinka kävikään meidän taitava pikku napero teki vaatimattomasti nolla voiton=D JIPPII! ajalla -19.25 Olen suht tyytyväinen suoritukseen, erityisesti A kontakti oli hieno, puomi ei niin nappi suoritus mut kelvollinen. Videota katsoessa huomasin et varmistelin puomin kontaktia ihan liian lähellä mitä en harkoissa tee noin, voi olla et häriköin itse kontaktin suoritusta. Toiselta radalta jo kerättiin pisteitä kotiin, kaks kieltoa hypyillä ja pujottelun loppupäässä Ebba vähän harppi minkä korjattiin alusta saakka. Selvästi huomaa et ei Ebba jaksanut keskittyä enään toisella radalla, ohitti suoraan edessä olevan hypyn ja pujottelussa ei maltti riitä loppuun saakka. Huippua kisata taas ykkösissä siel kun tunnelma vaan on jotenkin rento. Toivon ettei kovin hätäisesti nousuja tehtäis.
Naperon kisarata lisä mausteilla, Topi päässyt käyttämään luovuuttaan=) maalissa emäntä lentoon lähdössä...joskus se törmäys ton naperon kans viel tulee.

Laittakaapa tietsikasta äänet kaakkoon...vähän hupia!!!

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

AIVAN IHANA VIDEO!!!=) Muistuta ihmisiä laittamaan äänet päälle, koska teitin videosta tulee nii-iin hyvälle tuulelle! Ebba on syötävän suloinen napero!:):):) Ja kyllä se mammakin reippaasti meni;) ONNEA TARU JA EBBA LOISTO ALOITUKSESTA!!!!

jaana kirjoitti...

Onneksi olkoon pikkuisen Ebban kisauran upeasta avauksesta ;=)

Tanja kirjoitti...

Hurrrrjasti onnea mun lemppari vesiäiselle :-) Valitettavasti te ette kyllä kauaa ykkösissä viihdy :-D

Salla ja vesiäiset Mocca ja Diiva kirjoitti...

Wow miten hienosti avattu ura... Mitäs sitä turhia startteja ykkösissä kun hyvällä koiralla sieltä pääsee nopeesti ylemmäs..xD ;) Onnea....

Taru kirjoitti...

Ebban kanssa kiitämme onnitteluista!