23.7.2009

Kesä touhua

Päivät rullaa tolkutonta vauhtia eteen päin. Ollaan vietetty lomaa pää asiassa kotona. Koirilla on ollut avoimien ovie päivät ja ulkona ollaankin oltu aamusta iltaan.

Nannen ja Soolon kesä touhuja,Soolon napsii saippua kuplia niin et hampaat paukkuu.


Alku viikolla laitoin muutaman asiakkaan karvat ojennukseen ja nyt ansaittu loma taas jatkuu. Tiistai illalla lähdettiin työpäivän päätteeks metsälle koira lauman kanssa Aada ja Beea vehnät uskaltautuivat meidän hullun vesiäis nelikon matkaan mukaan=) Gille tunsi olonsa varmasti onnelliseksi kun joukossa kerrankin muutakin väriä kun ruskeeta(luultiinhan Gilua mätsäreissä vehnäksi=)poju ei kylläkään ollut loppu matkasta enään beikee vaan ruskee. Ebbaa ja Gilleä ei pidättele mikään kun kiva mutainen oja löytyy, Gillulla viel kiva tapa heittäytyä makuulle ja kerran viel kiellon päälle. Pesu operaatio se jokatapauksessa on aina kun vapaana lenkeilää.

Gille viellä puhtaana


Lenkeillä ollaan muutaman kerran poikettu agikentän kautta kontakteja pääasiassa treenaamassa. Noin viikko takaisin tein Soolon kanssa osteopaatti käynnin jälkeen rataan testi mielessä. Mua valistettiin et lantion käsittely voi vaikuttaa koiran hyppäämiseen, en tiedä miksi rimat lenteli, johtuiko se lantion uudesta asennosta tai siitä et Soolo kävi aika kierroksilla eikä keskity silloin kunnolla. Siillä treeni kerralla tuntui et Ebba oli parempi=O Illalla seurailin Sooloa, surukseni huomasin ettei se täytin oireeton ollut mut ei kuitenkaan paha. Oliskohan ollut sittenkin viel liian vähän aikaa käsittelystä, kuitenkin jo reilu viikko.





Eilen ja tänään taas kentälle ja nyt tehtiin ihan kunnolla treeniä. Enään eivät rimat lennelleet sen enempää kun normaalistikkin. Niihin löytyy syy joko vedätän liikaa, jätän koiran selän taakse ja putken jälkeinen tai ennen putkea olevat rimat voivat olla herkässä. Joka tapauksessa harkat menivät ihan hyvin molemmilla koirilla ja mikä hienointa Soolo ei oo oireillut ollenkaan!!! en oo pitkästä aikaa Soon kanssa kunnon treeniä ottanutkaan ja olis huippua jos siltä osin tilanne normalisoituis.

Ebba

ja Soolo metsä retkellä

Kovasti oon kartoittanut kisoja et mihin täytyis ilmoja laittaa, into olis päästä kisaamaan. Ebballa edelleenkin juoksut odotuksella, alkaisivat jo niin olisivat ohi=/ leikattu narttu on paras narttu=)

3 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Jee sä oot kirjoittanut jotain! Oon joka päivä käyny kattomassa kaikki blogit läpi ja ihmetellyt että miksei kukaan kirjota mitään :) Itekin meinasin eilen alkaa kirjoittamaan, mutta sitten keksinytkään mitään. Äsken meinasin taas, mutta sitten sä olitkin jo ehtinyt :) Hyvä toi Soolo tossa videossa, maistuu varmaan hyvälle - ihme ettei juo suoraan pullosta :D

Sanna ja pojat kirjoitti...

Niin ja sit toi Ebban kieli!! :P Melkeen yhtä pitkä kun meidän Pokerilla. Heheh...

Taru kirjoitti...

Joo tuntuu ettei Ebbasta saa yhtään kuvaa etteikö sillä olis kieli ainakin kakskyt senttii ulkona:D