3.7.2009

Loma alkoi!

Viimeinen työntäyteinen viikko takan ja ansaittu loma voi alkaa. Nannella loma päiväkodista alkoi jo viikko takaisin, siskon tyttö Veera on ollut hoitamassa Nannea tämän viikon Nannen suureksi iloksi! Kiitos veeralle!! Tänään aamulla meille tuotiin kaks hoidokkia, Gille oli oksennellut ja oli ollut vähän flaatin oloinen niin Sanna toi pojat työpäivän ajaksi meille, meillä kun valvonta pelaan kun työni on kotona. No onneksi se ei mitään vakavampaa ilmeisesti ollut, Ebballa ja Gillellä täys peuhaukset päällä(ei tietoakaan uupumuksesta) siihen saakka et Topi haki pojat pois.

Huippu ihanan lämmin viikko ollut. Koirien liikuttaminen on tapahtunut pääasiassa meressä uimalla kun ei itsellä ole ollut intoa lähteä lenkille kuumuuteen, koirienkin mielestä varmaan parempi vaihtoehto. Meidän Ebbankin mielestä meri on lämmennyt jo tarpeeksi et nyt on sopivaa mennä uimaan, ilmeisesti Ebba vaatii yhtä lämpimän veden kuin minä tarjetakseen uimaan=) eli enään ei napero päivystä rantavesissä kun Soolo hakee vesilelua vaan on hommissa mukana innolla.

Ens maanantaina Soololla on aika Hyvikäällä osteopaatille, odotan mielenkiinnolla sitä käyntiä, toivottavasti se selventäis asioita. Ebballa ja mulla torstaina kisa uran avaus tapahtuu Tampereella, ellei juoksut sotke meidän suunnitelmia. Täytyis käydä kontakteja vahvistelemassa ja varmaan pujotteluakin olis hyvä hioa se kun tuntui takkuilevan keskiviikon epiksissä=/

Huomenna ihailemaan Tuusulaan näyttelyyn vesiäisiä, Zikiliini kun lähtee misseilemään ja minä lähden seurapiiri neidiksi mukaan, toivottavasti olis hyvä ilma huomenna ja mielellään myös kesälomalla mahdollisimman monena päivänä.

Ei kommentteja: