9.8.2009

Mökkeilyä ja Stailausta

Saatiin Sannalta kutsu lähteä mökille. Kesäpäivä mitä kaunein niin mikä sen mukavampaa kun päästä saunomaan ja uimaan.

Scanticin nokka kohti Laakkoa



Soololla jokin hukassa=) oliskohan kivi mennyt piiloon.




Täällä jossain se varmasti on!



Soolo ja Pogo ovat ihan kaheleita, oliskohan tulleet isäänsä;) Sen jälkeen kun ovat uimisensa uineet niin sisarukset aloittavat puuhailun kivin parissa. Molemmat pyörittävät kiveä kuin kissa hiirtä tassuillaan, niillä vaan on se kiven järkäle. Välillä kivi turhan rajuissa tappopuuhissa putoaa mereen, nou hätä, kiven perään vaan sukeltamaan ja tuonti takaisin rannalle. Se puuha tosiaan menee niillä molemmilla pahasti yli et puuhastelulle on laitettava stoppi. En tiedä onko tuo yleistä vesikoirilla? eivät Gille ja Ebba touhuile kivien parissa niillä on ehkä järkevänpää kivaa=)

Onkohan Soololla mennyt bileet liian myöhään kun on silmän reunat niin mustana;D

Loman loppumiselle mukava päätös, sauna, uimista ja grillausta. Taisin olla ekan kerran tänäkesänä itse merellä, jo oli aikakin ennen kun kesä kokonaan loppuu.



JÄNIS



Olin siinä uskossa et antaisin Ebban turkin kasvaa näyttelyitä ajatellen. Tulin kuitenkin tulokseen et turkki pois ja näyttelyt saa odottaa. ei meillä oon mikään kiire ja Ebballe vaan hyväks kun ikää tulee ja toivottavasti vähän vankistuis.



Ebban uusi tyyli, hieman erillainen nuori=) Vesispanieli

4 kommenttia:

Miia ja Iso-E kirjoitti...

Hihii;) Tuo vesispanieli oli veikeä:) Kahjot kivenpyörittäjät -kerho saa uuden jäsenen; Elsa -alias kivet on niin IN- vesikoira ilmoittautuu mukaan hölmöilyyn....

Sanna ja pojat kirjoitti...

Ei hitto tota Ebbaa :D Livenä vielä hassumpi. mitä me nyt sitten Soololle ja Gillelle keksitään, kun Pogolla on tukka ja Ebella korvat!? :)

Taru kirjoitti...

Laitoin tänään koneen laulamaan ja Ebba pääsi korva karvoistaan. Se oli niin hönön näköinen=) nyt se näyttää taas sporttiselta vesiäiseltä. Riittää kun suvussa on yks kummajainen=D

Meeri Suhonen kirjoitti...

Lisäsin teidät nyt sitten mun blogin linkkeihin! Kivoja kuva täällä ainakin on paljon =)

http://meerisuhonen.blogspot.com/