13.9.2009

Voihan nilkka!

Oltiin Tanjan kanssa tänään treenaamassa. Aloitin radan Ebban kanssa, haasteellinen rata tuli suoritettua puhtaasti 14 hypylle saakka, minä laitoin pakin päälle ja kuinka kävikään leikki loppui siihen. Mulla nuljahti nilkka, tuntui epämiellyttävä rusahdus ja jalka oli ihan turtta, voihan p... Ei siinä muu auttanut kun siirtyä syrjään hoitamaan nilkkaa ja Tanja jatkamaan neljällä koiralla rataa. Hauskaa seurata omien koirien menoa toisen ohjauksessa. Ebbasta tais Tanja kommentoida, se on niin kiltti et menee sinne minne ohjataan, taitaa toi sellainen ainakin viel ollakin. Soolokin kulki Tanjan kanssa ihan kivasti, tiukoissa käännöksissä lähti Soo kääntymään väärään suuntaa aluksi kunnes yhteinen sävel löytyi. Samoissa paikoissa Soolo hujahti väärälle esteelle missä takula olis munkin kans mennyt, eli ei niin kiltti kun Ebe=D Hienosti Tanja ohjas kepeille onnistuneesti vaik putki olikin ikävän lähellä ärsynä. Jes siinä mulla vara ohjaaja jos itse syystä tai toisesta olis estynyt ohjastamaan. Kyl noin kunto kasvaa , ei kun neljä koiraa, mielellään kaikki rivakoita liikkumaan et itsekin saa juosta niin eikohän hiki tule. Ihanaa oli myös nähdä et Sampo veti rataa sama traivi päällä kun muutkin kahelit, hyvä kisa koira siitä tulee!!
Itsellä nilkka mustana ja hieman turvoksissa, onneksi ei kuitenkaan pahasti.

2 kommenttia:

TanjaP kirjoitti...

Mites nilkka jaksaa? Mulla oli ainakin hauskaa neljän kanssa :-D Sampolle jäi joku turbo päälle, se meni eilen ihan törkeen kovaa ja muisti kääntyä, eikä lainkaan väärille esteille! Okei rata oli hiukan eri, mutta ansaesteitä oli silti. Pienen hetken oli mullakin sellainen olo, että ehkä siitä tulee koira :-)

Taru kirjoitti...

Nilkka on suht hyvä, pientä turvotusta on viellä ja sivu liikkeitä ei siedä. Tänään testaus epiksissä toivottavasti jalka peuhaa=)Kuulostaa hyvältä Sampon touhut, tulee viel aika et on unohtanut jätkän "pöllöillyt"