30.11.2009

Pientä päivitystä

Mitäköhän meillä on viime päivityksen jälkeen tapahtunut, ei varmaankaan taaskaan mitään ihmeellistä, mut jos jotain tekstiä sais aikaiseksi. Viikko sit maanantaina tehtiin taas Hyviinkään keikkaan. En oo huomannut Soolossa mitään erityistä vaivaa ja niinhän Markuskin meinas et ihan ok kunnossa Soolon kroppa tälläkertaa oli et seuraava käynti on vasta ensi vuonna.

Eilen käytiin pika käynnillä tsaun kisoissa, Soolon kanssa läpijuostiin kahden radan verran. Kisaajia ei ollut kovin monta ja kokoluokat kisas perääkkäin, niin tuntu et just kun tulttiin paikalle niin sit jo oltiinkiin taas valmiita pois lähtöön. Meidän suoritukset ei aivan nappiin menneet, noloa kun radat viel olivat sika helpot=/ mut niistä ei nyt sen enempää. Ainut asia mikä itseäni ihmetytti. Soolo toisella radalla meni keinulle reippaalla vauhdilla mut hyppäs kesken pois??? Asia oudoksutti sen verran et kotona katsoin ekan radan keinun suorituksen hidastetusti, Soolo tuli siinä täysillä loppuun saakka ja niiaa aika pahasti takapäätään, et todennäköisesti se aiheuttanut toisen radan keinun kiellon.

Radat ei välttämättä olis esitys kelpoisia, siitä huolimatta oli pakko laittaa esille. Katsokaas tarkkaan löytyykö ne kaks hyppyä mitkä suoritetaan erilailla. Joo tosiaan tuomari oli noinkin idearikkaalla päällä et vaivautui vaihtamaan numeron kahdesta kohtaa eripuolelle hyppyä, esteet oli kaikki täytin samoilla paikoilla.

Rata yks


Rata kaks


Kisoista kun kotiuduin niin kotoa Ebba mukaan ja mentiin Sannan ja poikien kans kasvihuoneelle pientä treeniä tekeen. Itsellä mielessä Ebban ensviikonlopun kisat, Ebbahan kieltäytyi puomilta edellisissä kisoissa. Nyt ei puomin eikä keinun kanssa ollut mitään ongelmia et ilmeisesti hormoonit tosiaan teki vaan tepposet. Ebban kontaktit ei viimeaikoina oo mua miellyttäneet et niihin on puututtava oikeen kunnolla. Alkuun Ebe ei pysäyttänyt ollenkaan kontaktilla vaan juoksi läpi, pientä muistutusta miten ne pitikään suorittaa niin muistuhan se. Toivottavasti se on ohimenevä juttu mut pakko pitää kokoajan mielessä et töitä täytyy tehdä. Tänään tunkeudun illalla Ebban kans Mikon treeneihin edelleen kontaktit mielessä. Samalla saan ralli Pogon ohjaukseen kun Topi ei itse pääse paikalle, Kivaa!!

Tänään aamulla käytiin juoksuttamassa hesan tyttöjä Kaisia Aidaa ja Dia Rauman metsikössä. Viis ruskeeta perro tyttöä, Kaisin koirat, omat ja Ziki viiletti pitkin maanpään metsiä aamu hämärissä. Mukavaa lenkkiseuraa niin itselle kuin koirillekin.

1 kommentti:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Mun silmin noi radat oli ihan samanlaiset :) Mut se nyt ei ookaan mikään ihme :P Paitsi se keinu. Ekalla radalla siinä keinussa kyllä tapahtui jotain, et ei ihme että Soo hyppäs toisella radalla siitä pois.