14.11.2009

Satakunnan Piirimestari!

Tänään ratkottiin satakunnan piirin mestaruus Noormarkussa. Mulla aamu lähti käyntiin vähemmän ajatuksella. Kisa paikalle saapuessa ihmettelin et mis ihmiset on. Kelloon vilkaisu, voi jotain humasin et olin lähtenyt kotoa tuntia liian aikaisin. No ainakin ajoissa kisapaikalla. Ekan radan hyllytimme Soolon kans ainakin triplasti =) Itse ihan unessa ohjauksen kanssa ja rata ei todellakaan sitä sallinut oli siin sen verran vääntöä. Hauskaa oli mut ei kaunista katottavaa. Eka rata oli onneks vast lämmittelyä ja mulle muistutus ettei löysäillä! Seraavalla radalla oli jo asennetta mukana, nollalla maaliin. Rata oli haasteellinen mut tosi kiva. Parantamisen varaa radalta löytyy, aikaa paloi aan kontaktilla kun vaadi kunnollisen alastulon, edellisellä kun ei odottanut lupakäskyä. Ennen pujottelua vähän valahti ja puomin jälkeisellä hypyllä hidas käännös. Piirin koirista nopein nolla ja koko luokan toisiks, Mocca perro kiisi radan muutaman sadasosa nopeammin. Moccalla kun on jo sertejä riittämiin=D niin Soolo sai toisen agi sertinsä. Hyppäri radalle lähdin vähän varmistelu mielellä kunhan vaan tehtäis nollan. Tehtiinhän me ja ihan ok ratakin viel jos ei lasketa putken jälkeistä elämää, minä ihan auttamattoman jäljessä kiljun et odota (mitä eiks se kuulukkaan agility sanastoon) Onneks ei saatu kuitenkaan kielto virhettä. Se oli siinä Soolosta tuli satakunnan piirimestari medi luokassa, vautzi miten mahtava fiilis=) Ens kesän arvokisoja varten tarvittava nolla tilanne tuli agi radan jälkeen valmiiks, nyt vaan varmuutta yhteis työhön lisäämään.



Ebbahan ei päässyt kisaamaan aamun ensimmäiselle radalle juoksujen vuoksi. Piirimestis agi rata sujui suht mallikkaasti, yks rima tippu kun itse oli pahasti hyppylinjalla. Muuten Ebbalta ihan mallikas suoritus kunnes tultiin puomille, mitä tapahtuikaan Ebba tuli puomin nousun ylös saakka ja hyppäs pois??? otettiin uusiks, napero hiipi melkein ylös ja hyppäs taas pois vasta kolmannella yrittämällä mentiin, mut kyykyssä kun on niin vaarallista. En tajuu Ebba ei oon koskaan pelännyt keinun suoritusta ja selvästi luuli nyt suorittavansa keinua ja pelkäs. Saakohan tonkin laitta hormoonien piikkiin. Kontaktit kuitenkin tehtiin. Hyppäri meni ihan sujuvasti, pussin jälkeisen kohdan suoritettiin Ebban kans paaaaljon mallikkaamin kun Soolon kans. Harmillinen riman tiputus viimeisellä hypyllä mikä oli okseri. Hidastettuna katsoin videon niin Ebban hyppy lähtee tosi kaukaa, et käskytys ei tainut olla ihan kohdillaan.


4 kommenttia:

Liisa Haapsaari kirjoitti...

Pikkasen hienoo. Onnea vielä kerran! Kyllä kasvattajalla on taas mukava olo...;)

Anne-Mari kirjoitti...

Ihan mielettömästi onnea Taru ja Soolo!! Kyllä vaan kelpasi katsoa hienoa menoa! :)

Tulevaisuuden varalle sitten tiedoksi, että noin tärkeät saavutukset ilmoitetaan HETI tekstarilla tai soittamalla :)

Taru kirjoitti...

Kiitti=D Yritän parantaa tapani tiedonkulussa moitteita kun on tullut muualtakin;)

Sanna Lehtonen kirjoitti...

Soolo on kingi! Taru on kunkku!

Onnea hienoista tuloksista! :)
Ja lisäonnittelut arvokisalippujen lunastuksesta; niin sitä pitää! Nyt herkistelemään...ööö...puoleksi vuodeksi ja sitten haastamaan länderit ja koikkerit ehkä historian hienoimmissa SM-skapoissa Tikkurilan urheilupuistossa :)