1.11.2009

Tsaun kisat

Lauantain kisoista jäi suht positiivinen mieli kahdesta hylystä ja kahdesta vitosesta huolimatta. Oli kuitenkin kaks nollaakin kotiintuomisina. kaikki kuus lähtöä löytyy videolta, tälläkertaa myös hylky radat.Ekalla radalla hyllytin Soolon aan jälkeisillä hypyillä, oli suunnitellut meneväni vastaan hyppyjen taakse, mut Soo ei pysähtynytkään aalle vaa tuli mukana jolloin olin ohjautunut liian pitkälle ja työnsin pois oikealta hypyltä. Ebba tekin ekan nollansa kolmosissa=) Voi mitä sättäämistä radan lopussa. Ebballa olis toiminut puolen vaihto pujottelussa niin ohjaus olis mennyt sujuvammin. Ebban kanssa kun en viel uskalla vedättää pujotelussa niin kun Sooloa. Molenpien kans jäi vähän harmittamaan suoralle putkelle vienti, parempi vaihtoehto olis varmaan ollut jäädä putken oikealle puolelle ja poispäin käännöksellä pujotteluun. Joka tapauksessa Ebba tolla suorituksella oli 4/27 ei paha noin nuorella koiralla.Tokalla radalla Soolo puhtaalla maaliin, ihan ok rata ja tulos 5/32
Ebban rata myös ihan hyvä jos ei muistella puomin kontaktia voi p***a, joo täytyy tehdä edelleen töitä. Soolon aika 36.81 ja Ebballa 39,43.
Hyppärillä Soolon kans vähän hätiköin hyppyä 11 ja se oli sit siinä. Soolo on ohjattavuudelta paljon haasteellisempi kun Ebba mut siltin niin ihana! Soolon nolla tilanne on yhtä nollaa vailla SM kisoja ja MM karsintoja ajatellen. Ebbalta taas hyppäri meni hienosti, mut voi minä kun unohda ettei Ebbaa voi viellä ohjata kuin Sooloa vaan vie loppuun saakka ohjaus. Videolta näkee miten Soolo lähtee irtoamaan putkelle ja mitä tapahtuikaan Eben kanssa=/ On se niin hauska ja innokas pikku elukka.
Hyppäri rata oli mielestäni juoksu kilpailu, kuka kovimmin pinkoo. Tykkään teknisimmistä radoista itse enemmän. Agi radat oli ihan ok muttei mitään kummallista niissäkään. No kontakteista toivoisin ettei tarttis kirjoittaa muuta kun makeet, mut en kuitenkaan näkymä vielläkään. Soolon kontakteihin oon tyytyväinen 85% mut Ebban kans jatketaan työstänistä!!!

Ei kommentteja: