23.5.2010

Ahvenanmaa

Perinteinen Ahvenanmaan keikaus suoritettu. Tuloksellisesti ei kovin loistava meidän osalta. Ebban kanssa tehtiin nolla hyppärillä tullen sillä toiseksi. Muilta radoilta Ebellä kaks hylkyä ja yks vitosen rata. Soolon kanssa yks hylky ja kolme kumpin rataa. Riman tiputtelua oli joka radalla ja kielto virheitä tais olla loput. Oma ajoitus taas hieman pielessä, liekö väsymyksellä osuutta asiaan.



Ebban nolla rata 2/16 Helsinkiläis teamistä Sera vei meiltä päänahan ;) Onnittelut Sannalle ja Seralle!!


Kaameeta mun alku sähellys tossa radalla :/ kolmos hypyn valssi attamattoman myöhässä mikä kostauttuu viellä putken jälkeisellä hypyllä. Soolon sainkin ohjattua samassa kohtaa putken väärään päähän. Ohjaus valinta ei oikeen toiminut!

Soolo aksaa


Ebban menoa

Näin nätisti rivissä meidän koira team



Meijän tytöt




ja pojat




Omituisten otusten kerho =)






Ahvenanmaa oli valloitettu valkovuokoilla, niin kaunista!







Koirien kokoontuminen valkovuokko kedolla, vain Ziki puuttuu joukosta.



Laiskuus vie tälläkertaa voiton et kirjoitukset jää lyhyeeks. Mukava reissu taas takana ja uusia odetellessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Tulin heti vierailulle ja alkuun onnittelut hienosta kakkossijasta Ebban kanssa Ahvenanmaalla. Jään nyt odottelemaan piiiitkää leirisepustusta. Kiva oli tavata ja toivottavasti jatkossakin nähdään. Hyvää kesää sinne Raumalle ja menestystä tuleviin kisoihin!

Kata ja Tilli

Taru kirjoitti...

Kuin myös! oli mukava tavata =) ja erityisen kivaa oli nähdä Tilli ja Ronja! Kauniita ja mukavan oloisia tyttöjä olivat molemmat. Uskoisin et kisakentillä näkyillään! Hyvää kesää myös teille!