9.5.2010

Äitienpäivä

Äitien päivänä näin koira ihmisenä piti jotain koiramaista touhuilla. RKS pk väki järjestivät mätsärit ja päätin viedä Ebban niihin, nähdäkseni miten Ebe näyttelykehässä reakoi. Joskus sen kuitenkin on vietävä oikeisiin näytelmiin. Ebban ilmoitin pieniin aikuisiin, eikä mun ollut tarkoitustakaan ottaa Sooloa ollenkaan mukaan. Sauli tuli paikalle myöhemmin Soolo mukana ja huomasin et olinkin ilmoittanut Soolonkin kehään, isot aikuiset. Soolon kanssa silkasta uteliaisuudesta, Soolo ei siedä et tuomari käpelöi, liikkuu upeasti ja seisoo ryhdikkäästi kunhan tuomari ymmärtää pysyä irti hänestä. No niinhän se nytkin reakoi, jos olen sen vieressä niin Soo ryhtyy nojailemaan minuun pyysin tuomaria viel koskettelemaan kun olin itse edessa niin se meni paremmin. Ebban kanssa meni ihan kivasti, Ebbahan selvästi luulee olevansa seurakoira ;) hyvä niin tässätapauksessa. Ebe antoi hienosi katsoa hampaa ja tutkia itsensä, liikui myös ihan kivasti. Täytyis varmaan kierrellä nois matsäreis hakemassa vähän lisä varmuutta niin itselle kuin koiralle (inhoon näyttelyitä, joo asenne vika) Olis helpompi mennä ihan oikeisiin näyttelyihin, Eben valttikorti kuitenkin on oltava hyvä kehäkäytös kun ei tota kokoa oikeen ole riittävästi. Mitään siottumisia ei tullut mut kokemusta kuitenkin.


Sannan tekemä upea ja herkullisen kakku oli pakko laittaa muillekin nähtäväksi.

Pogo ja Gillekin olivat käyneet ostoksilla, Mumma sai pojilta ihan oman kahvikupin. Komiatten poikkatten kuvalla varustettuna :) kiitos pojat!




Sit mun on ihan pakko julkaista Topin ihanan äitienpäivä runon. Topin runosuoni on sykkinyt =D

Meidän äite on iloinen ja pieni ja välillä tuntuu et se on hiukan sienis. Ehkä siks se onkin äideistä parhain ko se ei tajuu aikuistua liian varhain!

Musta toi on huipusti ihana!!! ja ehkä poika on tullut äiteeseen tos aikuistumis asiassa, me ei aikuistuta koskaan ;)

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Oli kyllä hieno runo! Hyvä Topi :)

Salla ja vesiäiset Mocca & Diiva kirjoitti...

Ei vitsi mikä runo..xDD Hyvät naurut sai kyllä..:P