21.2.2010

Mukavasti meillä täällä kulkee.

No niin, nyt on pikku-Ebellä asiaa.
Mamma ja pappa vaan lomailee siellä etelän lämmössä, kun me värjötellään täällä Siperian kylmyydessä.
Aamulla heti kun oltiin saatu murua rinnan alle, lähdettiin kolaamaan tota meidän pihaa Veeran kanssa - lunta riitti ihan mukavasti. Soolo toimi meidän työnjohtajana ja mä keksin hauskan leikin, istuin lumikolan kyydissä. Hyppäsin taksiin, eli kolaan aina kun se oli tyhjä. Törrötin kyydissä aina siihen pisteeseen asti kun tuli kippaustauko. Mulle ei tullu yhtään kylmä siellä lumen keskellä, koska nyt Veera löysi meille ne kunnon talvitakit. Soolo vaikutti kyllä hiukan viluiselta, mutta tajus sekin sitten lähteä vähän juoksentelemaan jossain vaiheessa.

Saatiin piha kolattua, niin mentiin riehumaan tonne lumihankeen, missä mä sitten päätin kaataa Veeran, koska se anto mulle lumipesuja. Se lensi oikein kunnolla mukkelismakkelis, taisin hypätä just sopivaan kohtaan polvitaivetta, että siltä lähti jalka alta. Hauskaa oli ja oltiin siskon kanssa ihan poikki pienen ulkoilutuokion jälkeen.

Pienen kuivattelun jälkeen mentiin makoilemaan Veeran konttien päälle sohvalle ja katottiin Salkkareita, nyt kun sieltä ei tota jääkiekkoa tullut – me kun ollaan pidetty kolmestaan kisakatsomoita. Jos nyt kenellekään ei kerrota, niin Soolo nukahti kesken Suomi – Valko-Venäjä pelin, eilen aamulla kuitenkin jaksettiin kaikki katsoa Suomi-Saksa peli ihan pirteinä.

Tänään käytiin myös moikkaamassa mummua ja pappaa. Hengailtiin siellä pari tuntia ja nyt tultiin kotiin. Toivottavasti toi pakkanen hiukan laskisi, et päästäis illemmalla vielä lenkille. :) Mutta ei tällä erää muuta, mukavasti meillä täällä kulkee.

Terkuin, Ebe

Ei kommentteja: