8.6.2010

Hoito lapset Pogo ja Gille

Kohta pian jo viikko vierähtänyt neljän koirulaisen hoitajana. Sanna ja Topi viettävä lomaa espanjan auringon alla. Pogo ja Gille saapuivat meille keskiviikko illalla viikkoa viettämään. Vähän kieltämättä jännitti et kuinka kamalaa meteliä koirat saavatkaan aikaiseksi kun asiakkaita tule ja menee. Omat koirat tietenkin ovat tottuneet siihen ja ilmaisevat itseään kun auto saapuu pihaan ja asiakas astuu liikehuoneeseen mut rauhoittuvat nopeasti. Ihan turhaan jännitin, sen kummempaa metelöintiä eivä ole pitäneet, huh helpoitusta! Eipä ole pojat ihmeemmin kotiväkeä kaipaileet. Ensimäisinä öinä Gillelle tuli olo noi klo yks yöllä et voitaisko leikkiä, mahdetaankohan hänen kanssaan kotona yöllä viettää leikki hetkiä ;) empä usko, ei myös meillä! Nyt Kilukin jo ymmärtää et koko yö on tarkoitettu nukkumista varten. Keskiviikosta tähän päivään saakka Nanne on toiminut koirien leikki kaverina. Nannelle tuntuu riittävän mainiosti noi koirat kavereina (no voiko se uskollisempia kavereita muualla ollakkaan) ja erilaisia puuhasteluja ovat keskenään keksineet. Nanne sanoo koirille et tulkaa kumppanit ja koirat kulkevat mukana. Pogon kanssa neidillä meinaa palaa päreet kun poika omahyväiseti pitää lelut itsellään eikä välttämättä niitä aina luovuta toisin kuin Gille. On tota koira laumaa hauska seurailla. Ebba ja Gille ovat olleet aina bestikset keskenään, nillä menoa ja meininkiä rittää. Gille painoltaan noin 18kg ja Ebe vajaan yhdeksän kiloa ei haittaa hiukkaakaan kaverusten painileikkejä. Kun leikki yltyy liian rajuksi niin Ebba pienenä ja pippurisena pistää ison äijän ruotuun ja leikit voi jatkua, on se hauska pariskunta :) Kun G ja E peuhaavat keskenään niin mitäköhän sisarukset Soolo ja Pogo touhuavatkaan, no tietenkin kivien tappo leikkiä! On noi oudot sisarukset :) molemmat pyörittävät ja hyppivä kivien päälle. Lumet kun sulivat niin vanhat kivi harrastee palasi molemmille. Persoonaalisia ja ihania pölöpäittä =DTässä meidän niin komea Pogo miesSoolo ja pikku Ebba


Kukkais poika Gillejaa mikäköhän Pogon suusta mahtaakaan pilkistää, oliskohan kivi...
Gille vahtivuorossa.Omituisten otusten kerho ;) Nannella hyvin kesäinen hattu pään lämmiikkeenä =D

Muutama päivä viellä et katsotaan saanko sanoa et meillä meni loistavasti viikko, mut tällähetkellä kuitenki oon viellä sitä mieltä. Sujuis se elämä neljän koirankin kanssa, mut kieltämättä helpommin kuitenkin kahden kanssa. Eihän noin monen kanssa aikakaan riittäis täyttämään niiden toiminta tarpeita. Et toistaiseksi meidän koira määrä on täytetty.

3 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Revettiin hiukan nauramaan tota viimistä kuvaa :D Molemmat pöllöpäät siinä orrella.
- ja jos nyt pilkkua aletaan viilaamaan, niin Gille taitaa kuitenkin painaa 18 kg, eikä 18 grammaa (g) :D
Iso kiitos hoitajille!!

Taru kirjoitti...

Katos vaan, pikku kämmi =) niin et olikohan Kilus sittenkin alipainoinen ;) Turvaliivin Nanne sentään oli ottanut pois ennen valokuvaa, tyylitietoinen nuori nainen!

Anonyymi kirjoitti...

EI VOI KUN IHAILLA Pogoa-.--on se upea...Ja tuo kivi homma...Isukki juuri samanlainen kivipoika.