6.6.2010

Salo 5-6.6

Viikonloppu vierähti Salossa kisailun merkeissä. Se mikä itselle jäi päälimmäisenä mieleen et mun on pakko harjoituksissa ruveta kiinnittämään erityisesti huomiota et pidän ohjauksen jämäkämpänä koko suorituksen ajan. Mulle vaikeissa kohdissa ote löystyy ja lakkaan ohjaamasta, ärsyttävää...Ebba antaa vie se anteeksi mut Soolo ei yhtään vaan hoitelee radan ihan omilla kuvioilla. Se on nähtävillä videoilla. Myös edelleen tyttöjen ohjattavuus on ihan erinlaista, S vaatiin vahvaa ennakointia ajoissa kun taas E reakoi kaikkeen paljon pienemmällä. Lauantai ekalla radalla taas huomasin, Soolon kanssa valssi vähän myöhässä ja koira seläntakana kun taas Ebban kanssa sain koiran tulemaan hyppyjen välistä liialla ennakonnilla=/ Samoi pitkät estevälit ja koiralle sokkokulmassa olevat hypyt koen vaikeiks. Siinä kun pitäis vaan rohkeesti liikkua ja antaa samalla koiralle selkeää näyttöä niin apua! meikäläinen taas jämähtää. Lauantain hyppäri on kaameeta katottavaa kun suunitelmat eivä pitäneet alkuunkaan. Onneks kuitenkin radoilla nään monta ihan hyvääkin kohtaa mis ohjaus onnistuu niin kuin olin suunnitellutkin.






Seuraavat kisat sit kisataan Vantaalla SMssä. Tulevana viikonloppuna Oreniuksen Juha tulee kouluttamaan ja piiskaamaan ;) seuramme koulutus ohjaajia, ihanaa se tulee tarpeeseen!

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Sä näytät ihan yhtä epätoivoiselta noiden putkien kanssa kuin minä :-D Melkin kuin olisit päättänyt, että tuonne se menee ja ohjauskin on melkein sinne ;-)

Taru kirjoitti...

Äläs muuta sano :/ se on epätoivoista!! Nyt on ryhdistäydyttävä, muussa tapauksessa tulen järjestämään SM kisoissa yleisellö ratkiriemukkaita suorituksia =) Voi teitä joukkue kavereita ;)

Anonyymi kirjoitti...

OULU kommentoi:)) Hyviä radan pätkiä..keskittymistä joka vaiheeseen ja luottamusta koiraan ja itseensä..nautiskelua..Mukava oli nähdä Salossa.