13.6.2010

Mynämäellä

Käytiin Sannan ja koirien kanssa Mynämäellä kurkkaamassa heidän epiksien tunnelmaa. Suurin syy et päätettiin lähteä oli et nähdään noita sukulaiskoiria =) Ebban siskon Ellenin tavattiin, oli sisarukset kuin Mirja ja Marja, kovasti muistatavat toisiaan. Ebba hieman pienempi ja rungoltaan lyhyeempi, pää ja ilme aivan samanlaiset. Ellenin perheessä odotellaan vauvan/vauvojen syntyvän kesän aikana, silloin varmasti tunkaisen itseni paikalle pentusta ihastelemaan. Olis niin kivaa saada sisarukset kaikki koolle, viimeek olen nähnyt kaikki yhdessä pentulaatikossa.


Mirja ja Marja eli ebba ja Ellen

kuvan laatu valitettavasti on aika heikko. Kameran akku oli tietenkin tyhjä ja nämä kuvat otettiin videokameralla. Mut parempia noi kun ei mitään.

Gillekin tapasi sukuaan, äitinsä Jaden sekä sisaruksensa Leevin ja Geman. Leevi nii ihastui veljeensä Gillen ettei kuvan ottaminen oikeen meinannut luonnistaa. No Pogo tosi miehenä tietenkin rakastui Leeviin ja meinas et ton mä otan, voi Pogo ei poikia ;)

Leevi, Gema, Jade ja Kilu

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Miten epikset sitten sujuivat? :)

Taru kirjoitti...

Soolo oli ihan kuutamolla ;) väsymys varmaan painoi edellisenpäivän teho treenistä. Milloinkaan aikaisemmin Soololle ei ole vaikuttanut ympärillä mikään muu kun aksataan. Nyt ohitteli esteitä ja suunta aina sinne missä Ebba odotteli ja huusi. Ebe taas oli puolkuntoinen, oksenteli aamulla, päätin koittaa jaksaako ipana. Ebba liikkui ihan hyvin, yks kielto kun ohjasin mustaan putkeen vartalo koiraanpäin ja käsi vaan heitti. Sillä toinen. Toisen radan hyllytin molemmilla, muistuttelin miten se kontakti pitikään ottaa! Pogon kanssa en edes tiedä tuloksia, ajatuksena vaan selvä käden näyttö et rimat pysyis paikoillaan, hyvin ilmeisesti pysyivät. Tän sepustuksen olis tietty voinut kirjoittaa blogiin eikä tänne =)