12.9.2011

Soolon kuulumiset

Kyllä Soolonkin elämässä tapahtuu vaikka päivitykset enemmän pentu painoitteisia ovatkin. Itse asiassa Soolo saa tällä hetkellä eksta omaa laatu aikaa mun kanssa =) Kesällä meillä oli suunnitelmissa lähteä ruotsiin kisailemaan se sitten jäi sattuneista syistä. Terhi oli päättänyt paikata tämän mokan, tutkassut Ruotsin kisa mahdollisuudet ja sopiva löytyikin. Helpoin tehtävä enää jäljellä yllytys hullujen kavereiden mukaan houkuttelu. Yksin ei mun tulisi noille reissuille lähdettyä et ihan huippua kun on loisto kaverit ja tehokas Terhi mikä ideoi ja järjestelee meille elämys matkoja! Mulla lyö pää ihan tyhjää siksi en kirjoita sen paremmin reissu kuulumisia. Anne-Marin ja Terhin blogeista löytyy kuvien keraa meidän mukavan reissun tapahtumista.
Omassa päässä taitaa pyöriä vain häähumun jälkeinen onnellisuus tila ja pentujen ihanuus =D


Tuloksellisesti ei mitään kummenpaa kerrottavaa, nollia ei tällä kertaa saatu. Kuitenkin ihan hyvä fiilis erityisesti lauantain hyppäriradan jälkeen vain nauratti oli se sellaista pyöritystä putkelta putkeen. Ruotsin tuomareiden radat olivat helpompia, hyvin virtaavia ratoja jokaisesta kuitenkin löytyi jotain pientä teknisempääkin kohtaa. Suomalaisten kisaajien taso mielestäni on tasokkaampaa Ruotsalaisiin nähden.

Lauantain ja sunnuntain hyppärit laitan näytille. Lauantai radalta ikävä kosketus virhe pujotteluun viedessä, selvästi tuomari empii mutta antoi virheen kuitenkin, harmi!


sunnuntain radalla hutiloin ja huiskin alussa =/ ensimmäiseen putkeen mennessä ei Soololla olemitään tieto mihin suuntaan pitäisi kääntyä! siitä eteenpäin taas paremmin kunnes helpossa kohtaa en viesti Soololle kunnolla ja se on siinä! noita meille sattuu luvattoman usein.


Ihan huippu reissu radoista huolimatta. Terhille suuret onnittelut sertistä!!! onnittelut myösMikolle sertistä ja kakkosiin noususta!
Niin olen onnellinen et mulla on noin huippu kavereita! Kiitos ihanasta reissusta Ansku, Terhi, Mikko ja pikku Anni!!!!


Maanantai aamulla kun kotiuduttiin niin tiedossa oli iltapäivällä Jaakon yksäri tunti. Ei kun kolmelta taas nokka kohti Lietoa, eipä ollut ihan kaikista skarpein olotila itsellä mut Soolo on se niin käsittämätön koira se jaksaaaa ja taas jaksaaa! Rata oli ihan "päätön" kuulemma heidän ulkomaan turneelta poimittuja pätkiä, virtaavan itsellisesti rataa lukevalla koiralla huippuhaasteellinen. Ihan ei mennyt treenit mulla niin kuin pitäisi, Jaakko läksytti oikeen kunnolla ;) paljon jäi taas opeteltavia asioita mieleen tärkein niistä jarrutus, formulaa pitää osata myös jarruttaa tarvittavissa tilanteissa =) Niin odotan uusia yksäri tunteja ne vaan ovat niin huippuja!

Ei kommentteja: