19.9.2011

Uusia asioita koettu pentulassa

Pentulassa kaikki hyvin! Pentujen ihastelijoita on tullut ja mennyt =) Muutama mun asiakaskin on päästetty jo pentuja kurkkaamaan. Sosialistamis puoli hoituu hyvin meillä kun omaa väkeä käy tiiviisti ja iso osa asiakkaistakin haluaa nähdä edes vilauksen pentusista. Pakka alkaa olla aikas selvä kuka mihinkin kotiin menee, no yllätyksiä voi tietenkin aina tulla.

Viime viikolla aloitettiin kiinteän ruuan antaminen ja hyvin on ruoka maistunut. Tänään lapsoset saavat eka kerran neljä kiinteää ateriaa päivässä. Lauantaina siirrettiin pentu laatikko meidän keittiön alaosaan ja pentu laatikon yksi seinä poistettiin, nyt on tilaa telmiä. Maailma avartui eikä uusi asia kummastuttanut väkeä yhtään vähän vaan liukas pinta pisti aluksi luistelemaan mutta nyt pikku jaloissa pito pitää jo paremmin.


Herkuttelu hetki
Ruskea poika, tällä kertaa vain yksi kuva ukkelista. Tämä mies on selvästi porukan äänekkäin haukkuu ja muutenkin ilmaiseen ajatuksen jos kaikki asiat ei ole kohdallaan =) Hyvin päättäväinen tuleva agiliitäjä!
Pikku tyttö niin sievä ja oikea neiti noihin pojan jörriköihin nähden <3 no joo ulkonäkö voi pettää neiti on ikiliikkuja aina ensimäisenä ja viimeisenä hereillä. Hyvin leikkisä ja seurallinen paketti.
Näin nätti tytöt poseeraa
Milläs lelulla nyt leikkisin
Minun ikioma harrastus kaveri <3 Mahtaa tulla hirmu agitykki kaikki elkeet kuvienkin perusteella viittaa siihen ;) elämä on ihanaa kun saa rötköttää!
ai iso masuko mulla? itelläs on!
Kyllä mää jo vähän liikkuinkin et nyt väsyttää. Voisitteko siirtyä sen kameran kanssa muualle et pääsin nukkumaan.
Tässä toinen pikku "Mäkinen" mikä menee Topin ja Sannan pikku perheeseen. Naapurit varmaa hihkuu onnesta ;) Pirteä ja viehättävä pikku mies <3 Topin tuleva harrastus kaveri, ihan pieniin saappaisiin ei tämä poika astu kun Pogon jälkiä joutuu paikkaamaan. Toista Pogon laista aksa kaveria ei varmasti tule eikä tarvitsekkaan!!! toivon kuitenkin et paljon mukavia hetkiä ja onnistumisen tunteita tämä pikku paketti Topille antaa! Kiipeämis harjoitukset on aloitettu =)
Tässä tälläi rennosti.
Väsyttää!
Niin ihku söpöläinen.

Kuvat Topi Mäkinen
Sen minkä tähden siirsin pennut keittiön alaosaan oli noi kyseiset rappuset missä viiru poika harjoittelee. Ajatuksena et siinä vaiheessa kun pennut osaa kiivetä rappuset ylös päin niin osaavat varmaan tulla niitä alaskin päin. Mitä vielä tänään kauluri poika (Zip) ja typykkä kiipesivät rappusia ylöspäin, ei niiden nyt viellä pitänyt! joo ylös mennään ja alas kerien ei kylläkään vielä kerien mutta katsotaan missä vaiheessa. Sanna ehdoittikin jos pehmusteiden laittamista =)

Ei kommentteja: