12.9.2011

Söpöliinit kasvaa

Meillä on täysi tohina päällä, pennut kasvaa ja kehityy kohisten. Käsittämätöntä miten suuri muutos pentujen kehityksessä niin pienessä ajassa tapahtuukaan. Kaksviikkoa sitten olivat avuttomia pikku palleroisia kun nyt jo leikkivät keskenään ottavat ihmisiin kontaktia, kiipeilevät syliin, nuolevat, purevat hampaattomilla suillaan ja ovat niin ihania <3

Niin on tasainen porukka keskenään, tyttö on tällä hetkellä ehkä porukan aktiivisin, ottaa vahvasti kontaktia kun pentulaatikkoon menee, on muuten valloittanut persoonallaan meidän miesväen =) Ruskea poika on ehkä porukan äänekkäin, tissiä tänne mulla on nälkä!!!


Ei kauatta mene kun vaavit on äitiään isompia jos tota tahtia kasvavat =)
jos pentuja olisi enemmän niin miten ihmessä kaikki mahtuis syömään?
Leikitäääään
taistellaaaan, ihanat sinisilmät.

Ruokailun jälkeen uni taas maistui, sain pennut pysymään puntarilla niin että nämä kuvat sain otettua. Pojat nukkuivat tyytyväisenä puntarilla kun tytöllä olisi ollut vielä muuta tekemistä =) Kaikkien painot saatu ikuistettua, pojat ovat niin tasaisia kasvussaan tyttö on hieman pienempi mutta niinhän tytön pitääkin olla =)


Pieni tytön tylleröinen 991g
Kauluri poika 1166g
Ruskea poika 1190g
Viiru poika 1172g

Olen ottanut Ebbaa lenkille jo mukaan kun mielellään mukaan lähtee, ei kunto pääse pahasti rapistumaan vauva loman aikana mikä tietenkin on hyvä jatkoa ajatellen. Nyt tietenkin vauvat on se tärkein juttu! Eilen pidin koirien parturointi päivän, Gille ja Pogo pääsivät turkistaan ja siinä samassa lähti Ebbankin karvat. Ebban parturoinnilla ei olisi kiire ollut kun oli juuri hyvän ja kauniin mittainen, oli vaan lääkäri louhimossa jouduttu ajelemaan sieltä täältä koloja turkkiin niin tästä on taas hyvä aloittaa tasaisen turkin kasvatus.

2 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Kylläpä olivatkin kasvaneet,niinkuin pitääkin,sööttejäsööttejä!Nyt Ebbassa huomasi muutoksen vastuulliseen äitiytyyteen.

Anonyymi kirjoitti...

Ompa muruset tosiaan kasvaneet <3

-Anna